Eliite Whey Protein от Dymatize

Dymatize

Eliite Whey Protein

12345    4/5  (64 Au votat)
Categorii: Proteine, Produse cu un discount maxim Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 4537 Grame, 126 Doze Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 20261

DESCRIEREA PRODUSULUI

Proteina din zer Elite conține cantități mari de aminoacizi anti-catabolice (BCAA), care reprezintă o importantă sursă de combustibil pentru muschi. Aminoacizii (BCAA) susțin o recuperare rapidă . Si te va ajuta in special in timpul antrenamentelor intense deoarce aminoacizi (BCAA)vor fi rapid absorbiti de către fibrele musculare. Acest produs poate fi folosit de catre profesionisti dar poate fi destinat si prntru cei care vor doar sa fie intr-o forma fizica excelenta .

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Eliite Whey Protein от Dymatize

Eliite Whey Protein

Subcategorii: Proteine din zer    Brand: Dymatize    Ambalare: 4537 Grame, 126 Doze
Nu este disponibil!