Platinum Micellar Casein от FA Nutrition

FA Nutrition

Platinum Micellar Casein

12345    4.9/5  (55 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Cazeine Ambalare: 1600 Grame, 53 Doze Vezi ingredientele
-20%   316 RON
25277 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 18342

Oferte cu acest produs


FA Nutrition Platinum Micellar Casein
1600 Grame, 53 Doze
+

Syntrax Whey Shake
2270 Grame
=
765.28 RON
554.01 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

Platinum Micellar Casein

FA Nutrition Platinum Micellar Casein este o cazeină de înaltă calitate în cea mai pură formă micelară. Ca parte a Performance a seriei FA, aceasta cazeină este de calitate fără compromisuri farmaceutice. Conceput pentru a hrăni corpul tau pe timp de noapte, Platinum Micellar Caseine este potrivit pentru sportivii activi și profesionale.
➡ Crește masa musculară;
➡ Cu efect de durată;
➡ Cantități mari de BCAA și glutamină în fiecare doză;
➡ Asistata de sinteza de hormoni de "noapte";
➡ îndestuleaza permanent apetitul;
FA Nutrition Platinum Micellar Casein este o absorbție prelungită de proteine concepute pentru aportul înainte de somn. Datorită absorbției lente a cazeinei, corpul se relaxeaza, iar aminoacizi se echilibreaza in sange. Hrănește corpul noaptea și ajuta recuperarea mușchilor după efort fizic intens. Adaus în plus aminoacizi cu lanț ramificat și glutamina ce întăreste efectul complexului și consolideaza efectul anti-catabolic.

FA Platinum Micellar Casein acesta conține patentat Aminogen® formula de enzime, crescând absorbția și digestia. Acesta este motivul pentru care produsul este adecvat pentru administrare nu numai noaptea, ci și pe timpul dietei in timpul zilei.
Platinum Micellar Casein presupune sinteza proteinelor rapidă și stimulează regenerarea țesutului muscular. Farmaceuticele asigura efectul tuturor ingredientelor de calitate si avansarea tuturor competitorilor.

Platinum Micellar Casein acesta se distinge prin conținutul său de zahăr redus, ceea ce este tipic pentru cea mai mare piață cazeine. Tehnologia de extragere a cazeinei adesea exclude posibilitatea de a lasa zaharul din lapte, dar Platinum Micellar Casein aceasta este evitată. O doză conține numai 2 grame de carbohidrati, care nu va interfera cu aportul de proteine pe noapte.

Doza recomandată: Se amestecă o linguriță (30 grame) în 300 ml de apă, suc sau lapte și se consuma între mese și cu 30-60 de minute inainte de culcare.
Creșterea masei musculare și nivelul crescut de recuperare -
FA Nutrition Platinum Micellar Casein chiar acum!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Platinum Micellar Casein от FA Nutrition

Platinum Micellar Casein

Categorii: Proteine
Subcategorii: Cazeine    Brand: FA Nutrition    Ambalare: 1600 Grame, 53 Doze
316 RON
25277 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
252.77 RON
237.86 RON