Xtreme H.P. Protein от FA Nutrition

FA Nutrition

Xtreme H.P. Protein

12345    5/5  (33 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Isolates, Proteine din zer Ambalare: 2000 Grame, 57 Doze Vezi ingredientele
-20%   41360 RON
33088 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No. 18388

DESCRIEREA PRODUSULUI

Xtreme H.P. Protein - Killer Kiwi

FA Nutrition Xtreme H.P. Protein este un amestec unic de două proteine puternice de calitate superioară. Potrivit pentru sportivi si atleti, formula este cel mai bun plus față de dieta de oricine fel, care vrea să atingă un nivel maxim.
➡ cea mai mare biodisponibilitate pe piață;
➡ barzousvoim hidrolizat de proteină din zer - OptiPep;
➡Cu adaus de PeptoPro® formula patentata;
➡ Accelerează sinteza proteinelor;
➡ Fără adaos de zahăr;
➡ Conținut redus de grăsime;
➡ Cel mai eficient și o recuperare rapidă;


FA Nutrition Xtreme H.P. Protein este o formulă puternică pe bază de proteine din zer hidrolizat izolat cu PeptoPro® adăugat. Xtreme H.P. Proteine este cea mai mare de proteine de calitate pe piata cu cel mai mare conținut organic și nivelul scăzut de zahăr și grăsimi. Calitățile cu formula completata cu PeptoPro®, care este o formulă unică de proteine preprocesată derivata din cazeină.

Secretul Xtreme H.P. Proteină se află într-o enzimă patentata special, care reduce gustul amar tipic de hidrolizați, în timp creează mici fragmente de proteine care sunt absorbite rapid în sânge și umple mușchii. Este bine cunoscut faptul că aminoacizii sunt fundamentul de proteine care sunt esențiale pentru funcționarea mușchilor. Suplimentarea și absorbția instantanee a aminoacizilor permite organismului de a creste sinteza proteinelor si reducerea cariilor de tesut muscular. Xtreme H.P. Conține ușor digerabile dipeptide, tripeptide și aminoacizi care asigură un echilibru pozitiv de azot timp de câteva ore după administrare. Se agită din Xtreme H.P.

Doza recomandată: Se amestecă 1 linguriță (35 gr) în apă 250-300ml. Se ia de 2-3 ori pe zi. (După micul dejun sau cu 60-90 minute înainte și după antrenament).

Suplimenteaza dieta cu cele mai bune proteine de pe piață - cumpăra FA Nutriție H.P. Protein acum!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Xtreme H.P. Protein от FA Nutrition

Xtreme H.P. Protein

Categorii: Proteine
Subcategorii: Isolates, Proteine din zer    Brand: FA Nutrition    Ambalare: 2000 Grame, 57 Doze
41360 RON
33088 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
330.88 RON
311.36 RON