100% Beef Protein от MAXXWIN

MAXXWIN

100% Beef Protein

12345    4.2/5  (18 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine vită Ambalare: 1500 Grame, 50 Doze Vezi ingredientele
-20%   25287 RON
20227 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 31093

DESCRIEREA PRODUSULUI

100% BEEF Protein este un produs unic care este înaltă calitate si contine hidrolizat proteic de bovine derivate prin intermediul tehnologiei moderne din cea mai bună carne de vită argentiniană.
Din moment ce proteinele disociaza enzima, ele sunt folosite de organism pentru a forma tesutul muscular, imediat după administrare. Datorită hidrolizei (degradate la peptide) sub formă de 100% proteine de carne de vită, oraganizmul digera doza imediat și, prin urmare, aminoacizii și peptidele proteice pătrund imediat în fibra musculară, astfel recuperarea fibrelor musculare începe aproape instantaneu!

100% proteine de carne de vită este intr-un supliment proteic care conține aminoacizi și vitamine esențiale, care sunt foarte importante pentru contracția corectă a mușchilor, și pentru restaurarea lor, care, la rândul său, conduce în mod direct pentru a construi masa musculara!

Produsul profita de întregul potențial al cărnii de vită fără grăsime și colesterol, care sunt complet eliminate, astfel cumperi o sursa complet curata de proteine.
100% Beef Protein este produs natural, fără produse chimice și fără lactoză, deci este potrivit pentru toată lumea!
26.5g BEEF Protein hidrolizata in doza de 30 g
➡ Fără carbohidrati, zahăr și grăsimi
➡ Fără lactoză
➡ Fără Aspartam
➡ Pret convenabil
➡ Gust perfect
➡ Recuperare instantanee

Mod de administrare: Se amestecă 2 linguri (30 g) în 200-300 ml de apă rece sau lapte degresat. Pentru rezultate optime, consumă 1 doză dimineața, 1 doză după antrenament și 1 doza intre mese in timpul zilei.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

100% Beef Protein от MAXXWIN

100% Beef Protein

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine vită    Brand: MAXXWIN    Ambalare: 1500 Grame, 50 Doze
25287 RON
20227 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
202.27 RON
190.34 RON