Hard Body 100% Whey Premium Protein Blend от MLO

MLO

Hard Body 100% Whey Premium Protein Blend

12345    3.8/5  (11 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 2270 Grame, 76 Doze Vezi ingredientele
-25%   266 RON
19950 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 30798

DESCRIEREA PRODUSULUI

HardBody 100% Whey Premium Protein Blend - MLO Nutrition

HardBody 100% Whey Premium Protein Blend de la MLO Nutrition este un supliment alimentar care conține proteine ​​din zer. Proteina din zer este considerată o proteină completă și conține toți cei 9 aminoacizi esențiali și are un conținut scăzut de lactoză. Utilizarea de proteine ​​suficiente este necesară pentru a ajuta organismul să adauge musculare slabe.Proteina din zer este superioară altor tipuri de proteine, astfel, se dezintegrează rapid din organism, ceea ce face sursa de proteine ​​mari in timpul perioadelor de dieta sau tratament dur. Din cauza ratei ridicate de absorbție, este mai bine să o luați după antrenamente intense.

HardBody 100% Whey Premium Protein Blend de la MLO Nutritionvă poate ajuta să crească puterea, creșterea masei musculare și a pierde cantitati semnificative de grasime corporala. Acesta prevede, de asemenea, o cantitate mare de aminoacizi L-cisteină, care poate atenua ineficiențele care apar în timpul îmbătrânirii și diabetul, precum și alte condiții.
Proteina din zer poate sprijini, de asemenea, scăderea în greutate prin reglarea nivelurilor de serotonină. Serotonina se angajează într-o gamă largă de funcții psihologice și biologice și afectează starea de spirit, anxietatea și apetitul. nivelul serotoninei sănătoase sunt asociate cu relaxare, liniște și capacitate îmbunătățită de răspuns de stres, în timp ce nivelurile inferioare sunt asociate cu depresia, anxietatea și controlul slab al apetitului.

Caracteristci HardBody 100% Whey Premium Protein Blend de la MLO Nutrition:

        Crește volumul și puterea
        Creste rezistenta si energie
        Ajută la recuperarea și protejarea rapidă a mușchilor
        Proteină din zer de înaltă calitate
        Ajută la pierderea grăsimiiDozajul recomandat :

Se amestecă 1 scoop în 250ml. apă. Luați o doză de 30 de minute înainte de antrenament și una după aceea.

Preferabil înainte de:

Vezi ambalajul sau capacul. A se păstra la o temperatură care nu depășește 25 ° C într-un loc răcoros, umbros, departe de lumina soarelui.

 
Atenție:

Produsul este destinat adulților sănătoși. Produsul nu este destinat copiilor. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu utilizați acest medicament dacă sunteți gravidă sau alăptați. În orice caz, consultați medicul curant dacă sunteți tratat și prezentați eticheta.
 

Alertă alergică:
 
Acest produs a fost produs din echipamente care procesează produse care conțin lapte, ouă, soia, crustacee, nuci și arahide.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Hard Body 100% Whey Premium Protein Blend от MLO

Hard Body 100% Whey Premium Protein Blend

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: MLO    Ambalare: 2270 Grame, 76 Doze
266 RON
19950 RON