Matrix 10 от MEX

MEX

Matrix 10

12345    4.4/5  (30 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Matrice de proteine Ambalare: 2270 Grame Vezi ingredientele
250 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 14983

Oferte cu acest produs


MEX Matrix 10
2270 Grame
+

MEX Matrix 10
2270 Grame
=
500.00 RON
430.00 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

Caracteristici principale:

     10 SURSE DIFERITE DE PROTEINE
 
     PESTE 80 G PROTEINELOR PER 100 G
 
     NUMAI PROTEINE PREMIUM ANIMALE
 
     SPRIJINĂ mai flexibil, MUȘCHI mai densă
 
     AM SUSTINUTA / PM PROTEINE DE PRESĂ
 
     MCTS si acizi grasi esentiali
 
     ABSOLUT NICI FAT SAU ZAHĂR ADĂUGATĂ
 
     NO balonarea stomacală KICK
 
     ASPARTAM SI COLESTEROL GRATUIT

INGREDIENTE:
 

10-matrice de proteine: (izolat proteic din zer, proteine ​​Blend Triple [3 Prelucrate Whey Protein Concentrate], concentrat proteic din lapte, hidrolizată Beef Protein Isolate, ou Albumin, Micellar alfa și beta cazeina, caseinat de calciu, proteine ​​din lapte Isolate), glutamina Peptide, L-Glicina, L-izoleucina, L-leucina, L-valina; Matricea energetică: lanț mediu Trigliceride, guma de amestec (gumă de celuloză, gumă de xantan, guma guar), Vitamina Matrice: (tiaminã [B1], riboflavina [B2], niacin, acid pantotenic, piridoxină HCL [B6], biotina, acid folic, cianocobalamina [B12], acid ascorbic [C]), arome naturale și artificiale, fosfat dicalcic, lecitina din soia, Acesulphame K, sucraloza.

UTILIZARE RECOMANDATĂ:
 
Pentru adulți, luați o (1) lingură (28 g), o dată pe zi. Adăugați o linguriță de matrice 10 si 6-8 oz (aproximativ 220 ml) de băutura preferată (apă, lapte, suc, etc). Blend într-un blender, se agită într-un agitator, sau se amestecă cu o lingură într-un pahar pana se omogenizeaza (de obicei 20-30 s).
DESCRIEREA PRODUSULUI:
 
Mex MATRIX 10 este o formulă de proteină revoluționară cu o matrice peptidă adăugată pentru o absorbție optimă. Acest produs oferă corpului dumneavoastră o gamă completă de nutrienți de înaltă calitate pentru cresterea masei musculare rapide și recuperare rapidă. Pentru rezultate maxime Mex MATRIX 10 conține 10 tipuri de proteine ​​de înaltă calitate, de exemplu izolat proteic din zer, amestec proteic triplu (3 procesat proteine ​​din zer concentrate), hidrolizate Beef Protein Isolate, ou Albumin, Micellar alfa și beta cazeina, caseinat de calciu, proteine ​​din lapte Izolați și concentrat proteic din lapte. Datorita formulei sale speciale cu eliberare prelungită, acest produs oferă mușchi cu o sursă de aminoacizi și ingrediente valoroase pentru ore.
 
MEX MATRIX 10 este o completare adecvată a oricărui program de formare, fie că este vorba amatori sau profesioniști.

 
Unele discrepanțe pot apărea între dimensiunile propuse servesc specificate pe etichetele SUA și UE. În cazul unor suplimente, dimensiunile lor de servire au fost reduse pentru a reflecta reglementările legale în vigoare. Discrepanțele pot apărea, de asemenea, în raport cu valorile energetice și a indemnizațiilor zilnice de nutrienți (% DV și% NRV), care au fost calculate pe baza reglementărilor naționale actual al UE și.
 
Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a menține cea mai înaltă calitate posibilă și conformitatea cu reglementările legale în vigoare și cele mai recente evoluții științifice Producătorul își rezervă dreptul de a modifica compoziția produselor individuale fără o notificare prealabilă. În consecință, versiunile de astfel de produse pot fi disponibile în magazine care diferă unele de altele în ceea ce privește ingredientele lor sunt în cauză. Acest lucru nu afectează calitatea sau autenticitatea acestora.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Matrix 10 от MEX

Matrix 10

Categorii: Proteine
Subcategorii: Matrice de proteine    Brand: MEX    Ambalare: 2270 Grame
250 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
250 RON
220.25 RON