100% Whey Advanced от MuscleTech

MuscleTech

100% Whey Advanced

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 2280 Grame Vezi ingredientele
-10%   35315 RON
31784 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 29071

DESCRIEREA PRODUSULUI

Dacă ați urmat în ultima vreme știrile despre suplimentele de știri, ați văzut destul de mult de la MuscleTech. De la începutul anului 2016, producătorul de suplimente a tachinat și eliberat nu numai produse noi, ci și noi "linii" de suplimente.

Unele dintre acestea sunt doar GNC, unele sunt numai BB.com, altele sunt pentru toți distribuitorii. Astăzi, acoperim intrarea de debut în noul serial Lab, exclusiv BB.com.

Până acum, MuscleTech a confirmat două produse care vor fi lansate în momentul în care linia va fi difuzată în mai puțin de o săptămână. Primul pe care îl vom acoperi este pulberea de proteine de brand pur și simplu numită 100% Whey.

Înainte de a intra în defalcarea proteinelor, luați un moment pentru a verifica cea mai bună afacere și înscrieți-vă pentru alertele privind scăderea prețurilor:

100% ingrediente din zer

Deci, probabil, puteți ghici deja ce va alcătui majoritatea ingredientelor din cea mai nouă proteină a lui MT, pur și simplu după titlu, dar mai sunt multe lucruri pe care le puteți gândi:

Peptide din zer
MuscleTech Lab Seria 100% ingrediente din zer
Zerul 100% este un amestec de proteine ​​din peptide din zer, două tipuri de izolate și concentrat.
Iată un ingredient interesant care începe cu: Peptidele din zer. Această formă de zer este produsă prin hidroliză, un procedeu chimic care utilizează enzimele pentru a sparge zerul în constituenții peptidici mai mici.


Este vorba despre insulină și de a conduce acei aminoacizi cruciali în mușchii tăi defalcați cât mai curând posibil. Cercetările au arătat că, în comparație cu proteina zerului obișnuit, hidrolizatele generează un răspuns mult mai mare al insulinei de către organism. [1]

Whey Izolates

Observați că am făcut acest ingredient plural. MT Whey 100% nu include unul, ci două tipuri de izolat proteic din zer: standard și izolat de 97%.

Proteinele din zer (WPI)
sunt o formă rafinată de concentrat proteic din zer prelucrat pentru a elimina toate carbohidrații (lactoza) și grăsimile din pulberea concentrată. Acestea trebuie să conțină cel puțin 90% proteine. [2]

Concentrat de proteine ​​din zer
MuscleTech Protein Opțiuni
Iată doar câteva din multele opțiuni de proteine ​​pe care le oferă MuscleTech. Dar au nevoie de mai mult ?!
Ultimul tip de zer inclus este forma cea mai de bază: concentrat de proteine ​​din zer (WPC). Aceasta este forma de cea mai slabă calitate, dar chiar și atunci există mai multe clase de WPC utilizate în produse. Depinde de gradul de concentrat de zer utilizat

WPC-urile pot varia de la 35-80% proteine, restul fiind alcătuit din carbohidrați (din lactoză) și grăsimi. [2] În mod ideal, o companie va lista calitatea concentratului, cum ar fi WPC-80, dar nu suntem norocoși.

Ceea ce este bine, este faptul că acest concentrat reprezintă cea mai mică porție din conținutul de proteine ​​în 100% Whey, astfel încât cei care suferă de stresul GI din pulberile concentrate grele ar trebui să digere acest lucru cu ușurință.

Restul
Componentele rămase sunt ca cele mai multe alte pulberi pe care le veți găsi, un amestec de diferite gume, sare și îndulcitori pentru a îmbunătăți gustul și textura proteinei. Cei doi îndulcitori artificiali utilizați în Zer 100% sunt Sucraloza și Ace-K, în acea ordine.

Destul de ciudat, nu sunt incluse enzime digestive pentru a îmbunătăți digestia proteinelor pentru cei care se luptă cu lactoza.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

100% Whey Advanced от MuscleTech

100% Whey Advanced

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: MuscleTech    Ambalare: 2280 Grame
35315 RON
31784 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
317.84 RON
299.09 RON