Whey Protein Hydrolysate Natural от OstroVit

OstroVit

Whey Protein Hydrolysate Natural

12345    5/5  (21 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 700 Grame, 23 Doze Vezi ingredientele
-20%   155 RON
124 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 30878

DESCRIEREA PRODUSULUI

Sursă de proteine ​​de înaltă calitate.
Cel mai rapid timp de absorbție.
Previne catabolismul.
Consumul înainte de antrenament crește anabolismul.
Potrivit pentru persoanele cu nutriție.
Îmbunătățește rezistența și durabilitatea organismului.
Potrivit pentru persoanele alergice la proteine ​​din lapte de vacă sau intoleranță la lactoză.
OstroVit Hidrolizatul de proteine ​​din zer este o sursă de hidrolizate de proteine ​​din zer de înaltă calitate. Se compune din digestia enzimatică a lanțurilor peptidice, care are ca rezultat peptide bine digerate și aminoacizi liberi. Hidrolizatul de proteine ​​furnizează aminoacizi care nu mai sunt digestiv, dar sunt imediat absorbiți și utilizați.

Activitatea hidrolizatului de zer este stimularea și accelerarea recuperării musculare după o activitate fizică intensă. În plus, promovează creșterea masei musculare pure, previne dezvoltarea proceselor catabolice în mușchi și îmbunătățește fermitatea și rezistența organismului.
În plus, stimulează producerea de insulină, care are efect anabolic și susține transportul de glucoză și aminoacizi din sânge în țesutul muscular. Aceasta are ca rezultat o reducere excesivă a secreției de cortizol, care inhibă absorbția aminoacizilor din sânge în mușchi.

Produsul funcționează atât înainte, cât și după antrenament. Luarea antrenamentului precoce stimulează imediat procesul de anabolizare, iar post-antrenamentul elimină rapid catabolismul și umple mușchii cu aminoacizi exogeni foarte valoroși.

Whey Protein Hydrolyzate este recomandat persoanelor cu dietă din cauza conținutului ridicat de proteine ​​și a conținutului scăzut de carbohidrați și grăsimi.

OstroVit Hydrolyzate de proteine ​​din zer este un preparat ideal pentru sportivi, o dieta care reduce si dezvolta masa musculara. Este sursa de proteine ​​cu cea mai mare valoare biologică și cel mai rapid timp de absorbție. Înainte și după exerciții fizice, administrarea rapidă a unei proteine ​​injectabile este ușor de asimilat. 1 porție conține până la 24 g de proteină pură, cu efecte anabolice și anti-catabolice imediate.

Materia primă de cea mai bună calitate - OPTIPEP - este considerată cea mai bună hidroliză din lume.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Whey Protein Hydrolysate Natural от OstroVit

Whey Protein Hydrolysate Natural

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: OstroVit    Ambalare: 700 Grame, 23 Doze
155 RON
124 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
124 RON
116.68 RON