Hydro 100 от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Hydro 100

12345    4.8/5  (4 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer, Hydrolized protein Ambalare: 30 Grame Vezi ingredientele
866 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 33133

DESCRIEREA PRODUSULUI

HYDRO 100 de la Pure Nutrition este protein ​​din zer hudrolizat de înaltă calitate.


Ce este hidrolizat din zer?

Aceasta este cea mai scumpă proteină din zer, deoarece este produsă de o proteină cu conținut extrem de ridicat de proteine ​​printr-un proces de hidroliză. Astfel, macromoleculele de proteine ​​sunt „lacrima“ a oligopeptidele, care cresc în mod semnificativ și facilitează absorbția lor. De fapt, este proteina rapid digerabila deoarece hidroliza preliminară elimină descompunerea macromoleculelor de proteine ​​in organism - economisind astfel timp și energie pentru acest proces. Această proteină poate fi adăugată la unele produse intra-antrenament pentru a asigura un flux rapid de aminoacizi la mușchi în timpul exercițiilor fizice.


De ce să alegeți HYDRO 100 de la Pure Nutrition?

      Conținut ridicat de proteine ​​- 24 g
      Conținut scăzut de grăsime - 1 g
      Numai 1 g de zahăr
      Aromă unică și solubilitate instantanee
      Absorbție rapidă fără umflare și disconfort

HYDRO 100 de la Pure Nutrition este potrivit pentru:

Reporniți după antrenament atunci când mușchii au cea mai mare nevoie de proteine ​​de înaltă calitate.

Într-o perioadă de curatire a conținutului de grăsimi și a unei alimente bogate în proteine. HYDRO 100 Nutrition Pure conține doar 110 kcal într-o doză și livreaza organismului o cantitate mare de proteine ​​dietetice.

Într-o perioadă de creștere a masei musculare. Pentru a construi un frumos și atletic corp, aveți nevoie pentru a alimenta muschii cu toate cele necesare pentru nutrienți lor de creștere.HYDRO 100 de la Pure Nutrition este ideală pentru acest scop, deoarece prin absorbtie rapida previne fibrele musculare intra în așa-numitul mod "catabolic" (degradant). Acesta stimulează procesele anabolice (construcție) în organism și ajută la creșterea masei musculare fără grăsime sau de retenție a apei.

HYDRO 100 de la Pure Nutrition este, de asemenea, potrivit pentru aportul postoperator. Dacă ați suferit o astfel de manipulare, corpul dumneavoastră are nevoie de o cantitate mare de proteine ​​pentru a accelera recuperarea.

Utilizare: O doză (30 g) este dizolvată în aproximativ 200 ml de apă sau lapte. Primiti dimineața după trezire, înainte și după antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Hydro 100 от PURE Nutrition USA

Hydro 100

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer, Hydrolized protein    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 30 Grame
866 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
8.66 RON
7.63 RON