Pure Casein от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Casein

12345    4.5/5  (24 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Cazeine Ambalare: 30 Grame Vezi ingredientele
743 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 15163

DESCRIEREA PRODUSULUI

Pure Caseina este cea mai buna alegere pentru a avea un somn linistit și între mese atunci când organismul rămâne, de obicei inactiv.

Comparativ cu proteine ​​din zer, Pure caseina durează mult mai mult pentru a fi defalcate în aminoacizi. Caseina este o proteina lent degradabil datorita capacitatii sale , permițând un flux lent și constant de aminoacizi a mușchilor. În conformitate cu raportul de cercetare de caseină livrează cantități mari de aminoacizi de 3-4 ore după administrare. Cantitatea totală de aminoacizi de o doză pot continua să fie utilizate la 8 ore! Tocmai de aceea Caseina este mai potrivită pentru recepția de seară, comparativ cu orice proteină!


Mușchii folosesc proteine ​​drept combustibil pentru a repara, restabilirea și menținerea stării maxime, după ce a fost supus pentru a încărca. Consumatoare de proteine ​​din zer, înainte sau dimineața și caseină înainte de culcare va ajuta la prevenirea defalcare musculara. Mai mult decât atât, Pure Caseina este perfect dacă sunteți pe o dieta si ai nevoie de alimente care nu conține grăsimi și carbohidrați, dar bogate in proteine. Odată cu adoptarea unor mici porțiuni de supliment alimentar, sau de câteva ore pe zi, vă puteți grăbi metabolismul, astfel încât să ardă mai multe grăsimi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Pure Casein от PURE Nutrition USA

Pure Casein

Categorii: Proteine
Subcategorii: Cazeine    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 30 Grame
743 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
7.43 RON
6.55 RON