100% Casein Complex от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

100% Casein Complex

12345    3.6/5  (8 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Cazeine Ambalare: 2350 Grame Vezi ingredientele
26180 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 14530

DESCRIEREA PRODUSULUI

     combinație a diverselor forme de caseină
      cu aminoacizi adăugate
     Enzime pentru absorbție mai bună

100% Complexul Casein un amestec al diverselor forme de proteină bavnousvoim caseina, care se preteaza la administrarea înainte de culcare, după antrenament și între mese. Cazeină se frânge pentru o lunga perioada de timp in organism, care permite aminoacizi pentru a alimenta muschii mai mult timp. Acest lucru face o alegere ideală atunci când nu se poate mânca pe drum sau pentru a alimentelor înainte de un somn lung face.

100% Complexul Casein este compus din două forme de cazeină - cazeină micelară dominantă și cazeinat de calciu. Această matrice caseina ciudată oferă o soluție nouă, și anume combinarea diferitelor tipuri de cazeină, ceea ce îmbunătățește eficiența de fapt proteine.

100% Complexul Casein include in complex sale acidului compoziție si amino care intensifică absorbția proteinei și recuperarea. Amino glutamina acidului reduce oboseala musculara si imbunatateste digestia, in timp ce taurină este un factor important al sensibilității la insulină.

100% Complexul Casein sunt la complex enzimatic adăugat care combina enzime bromelina si papaina care degradeaza proteine, si de a imbunatati utilizarea acestuia.

Direcții: Amestecați o doză cu apă, lapte sau băutura preferată și să înainte de culcare și / sau între mese.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

100% Casein Complex от Scitec Nutrition

100% Casein Complex

Categorii: Proteine
Subcategorii: Cazeine    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 2350 Grame
26180 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
261.8 RON
230.65 RON