100% Milk Complex от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

100% Milk Complex

12345    3.9/5  (7 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 2270 Grame Vezi ingredientele
25940 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 17853

DESCRIEREA PRODUSULUI

100% Whey Complex, este un amestec de proteine din lapte de calitate superioara imbunatatit prin adaugarea enzimelor digestive cum ar fi Papaina si Bromelaina pentru maximizarea absorbtiei! Aceasta formula este creata pe baza unui amestec complex de proteine din zer si proteine din lapte, inclusiv izolat de proteina din zer, concentrat de proteina din zer si ÜBER MILK un izolat de proteina din lapte premium!

Laptele,
este unul dintre cele mai bune alimente pentru constructia musculara. Acesta contine in mod natural o proportie de 80% cazeina si 20% proteina din zer. Izolatul de proteina din lapte usor ultrafiltrat furnizeaza organismului cazeina micelara nedenaturata (in loc de cazeinat denaturat, de calitate inferioara), deoarece produsul nu este tratat cu substante chimice. Acest lucru inseamna, ca acesta este, de asemenea, bogat in microfractiuni de proteina din zer si cazeina.

Datorita faptului ca am inclus cazeina micelara cu digestie lenta, Complexul Whey 100% ofera un flux mai sustinut de eliberare al aminoaciziilor pe durata a mai multor ore, deci are o caracteristica anti-catabolica. Enzimele digestive papaina si Bromelaina - pe langa utilizarea efectiva a aminoacizilor din proteine - pot ajuta, de asemenea in problemele tesuturilor moi din organism, care rezulta in urma micilor accidentari de la antrenamente. Formula noastra ajuta scade perioada de recuperare si imbunatateste in continuu performanta.

     Ambalaj 920 g, 2350 g, 5000 g
     Nivel de Antrenament
     Orice nivel
     Ce vreau sa obtin
     Vreau sa tonifiez muschii
     Portie/ Cutie 30 g / 30 portii, 30 g / 78 portii, 30 g / 166 portii
     Tip Produs Proteine

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

100% Milk Complex от Scitec Nutrition

100% Milk Complex

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 2270 Grame
25940 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
259.4 RON
228.53 RON