100% Whey от Stacker

Stacker

100% Whey

12345    4.2/5  (24 Au votat)
Categorii: Proteine Subcategorii: Proteine din zer Ambalare: 908 Grame Vezi ingredientele
-15%   158 RON
13430 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 13329

DESCRIEREA PRODUSULUI

Există sute de proteine, toate cu diferite ingrediente. Ce vrei? Care este scopul tau?

Dacă sunteți în căutarea de a construi masa musculara (si nu de grăsime), proteine ​​cu doze mici, care sunt de 40% carbohidrați nu sunt pentru tine. Ceea ce avem nevoie este un produs pentru a satisface 100% din obiectivele. Ceea ce ai nevoie este de 100% Whey (zer).

Avantaje 100% WHEY

      Baza pentru creșterea optimă musculare
      conține doar zer, cu cea mai mare valoare biologica.
      namlyava metabolismul nedorite.
      care conține zahăr și aspartam.
      noduli nu formează complet solubili.
      smoothie delicios (cum ar fi o cremă).

STACKER-2 100% Zerul este cunoscut nu numai prin aceea că acesta are un gust frumos și nu conține zahăr și grăsimi de calorii, dar mai ales pentru că este un excelent supliment de proteine, care este baza pentru formarea și programul de recuperare. 100% WHEY este baza de a construi rapid masa musculara.

Nu numai persoanele care își exercită sporturile de putere pot beneficia de 100% Zer, dar oricine care are nevoie de o mulțime de proteine, cum ar fi aproape orice teren de sport în timpul perioadelor de recuperare de la efort fizic sau ca un supliment de proteine ​​pentru orice dietă vegetariană.

100% WHEY pot fi utilizate în programele de pierdere în greutate ca un înlocuitor de masă sănătoasă.

Kogato la aproape de etichete, proteine ​​cele mai cunoscute contin un procent ridicat de carbohidrați. Nu te lăsa să fie induși în eroare! Vrei proteine ​​(masa musculara fara grasime), pentru a nu acumula în greutate (pentru a acumula masă și grăsime). Acesta este motivul pentru 100% Whey conține un procent ridicat de proteine ​​cu cea mai bună calitate.

Un WHEY 100%, caracteristicile bioactive ale zerului rămân neschimbate. Ca urmare, factorii de creștere ai corpului (IGF-1, TGF- 1 en TGFp 2) a crescut, și să beneficieze de caracteristicile pozitive ale fosfolipide, imunoglobuline și lactoferină.

Fiecare doză de 30 grame conține 24 grame de proteine ​​de înaltă calitate, care cuprinde cel puțin 45% aminoacizi esențiali (EAAs). Și asta nu e tot.

Ce aproximativ 5,4 g verizno acizi ramificat aminoacizi (BCAA) și 4 grame de glutamină?

Veți găsi aceste valori numai într-un produs de înaltă calitate, cum ar fi 100% WHEY!

100% WHEY este produs barzoraztvorim și, prin urmare, este ușor să se amestece cu orice lichid. O periuță este întotdeauna un gust mai bun atunci când a făcut din 300 ml de lapte, dar poate chiar să bea 100% WHEY în timp ce se amestecă în 200 ml de apă cu o furculiță.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

100% Whey от Stacker

100% Whey

Categorii: Proteine
Subcategorii: Proteine din zer    Brand: Stacker    Ambalare: 908 Grame
158 RON
13430 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
134.3 RON
126.38 RON