LevroWhey Supreme / 100% Whey Protein от Kevin Levrone

Kevin Levrone

LevroWhey Supreme / 100% Whey Protein

12345    4.7/5  (281 Au votat)
Ambalare: 2000 Grame, 67 Doze
Vezi ingredientele
-60%   44995 RON
17995 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
00:00:00
No.: 35747

DESCRIEREA PRODUSULUI

FitOne Superstore va prezinta LevroISO Whey de la Kevin Levrone Signature Series!

Levrone Signature Series prezinta suplimente alimentare revolutionare create de Kevin Levron - culturist profesionistcare ocupa un loc de frunte in clasatia Hall of Fame al Federației Internaționale de Culturism și Fitness (IFBB)!

Ceea ce distinge suplimentele nutritive Levrone Signature Series, într-o piață saturată de numeroase branduri, este calitatea optimă și știința strictă în spatele fiecărei serii de aditivi.

Calitatea 100% de concentrat de proteine din zer pentru masa musculara!

LevroWhey Supreme vă oferă:
-concentrat de zer curat;
-23,5 grame de proteine într-o doză;
-minim de grăsimi și carbohidrati;
-incarcă masa musculara;
-optimizarea proceselor de recuperare;

LevroWhey Supreme este o băutură deliciosă și nutrițională pe baza de proteine din zer de înaltă calitate recomandată pentru oricine care se hrănește cu o dieta cu proteine.

Fiecare doză de 30g livrat 23,5 grame de proteină (unele mai mult gust / - biți), care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, intareste oasele in timp ce - se transformă proteinele într-una dintre cele mai importante elemente nutritive, în special pentru toată lumea care conduce puterea de formare pe termen lung și / sau de formare pentru rezistenta. In plus, fiecare doza ofera 5 grame si 4 grame BCAA de L-glutamină, extrem de valoroase și dorite de aminoacizi în dieta fiecărui atlet greu de lucru.

Utilizarea recomandată: Se amestecă 1 linguriță LevroWheySupreme (30 g) cu 300 ml de apă sau lapte degresat. Bea înainte de antrenament sau dupa antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

LevroWhey Supreme / 100% Whey Protein от Kevin Levrone

Kevin Levrone

LevroWhey Supreme / 100% Whey Protein

Ambalare: 2000 Grame, 67 Doze
44995 RON
17995 RON