Carnivor от Muscle Meds

Muscle Meds

Carnivor

12345    4.4/5  (194 Au votat)
Ambalare: 36.4 Grame, 1 Doza
Vezi ingredientele
-25%   1258 RON
944 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 33384

DESCRIEREA PRODUSULUI

MuscleMeds Carnivor: SECRET CARNE DE PROTEINE Kai Greene, care a folosit pentru a urca masa musculara si castiga 2009 Arnold Classic!

Kai Greene a lucrat îndeaproape cu MuscleMeds ca un subiect de testare pe unele formule experimentale înainte de a le face disponibile pentru utilizator mediu. Ultimul succes lor a revoluționat cea mai importantă categorie de suplimente alimentare de toate - proteine.

În curs de pregătire Kai Greene a observat ca obtinerea cea mai masa musculara atunci când mănâncă carne de vită / carne de vită decât dacă pui acceptați sau zer pudră sau cazeină. La un moment dat, Kai feed-uri 6 până la 9 ori pe zi, cu carne de vită pe zi și a obținut rezultate importante, dar un consum ridicat de carne de vită provoca disconfort gastric, și creșterea de grăsimi, deoarece acceptă astfel de colesterol în cantități mari pentru carnea de vită.

Acest lucru ne-a determinat - MuscleMeds pentru a seta Carnivor, primul din lume - carne de vită izolat de proteine, care a fost un factor-cheie în victoria Kai Arnold Classic în 2009.

Utilizarea noilor tehnologii avansate de extracție, hidroliză și echipamente, Carnivor Vițel izolat de proteine ​​ofera o clădire musculare puternic de carne de vită, cu niveluri mai ridicate de aminoacizi decât toate celelalte surse de proteine ​​utilizate în suplimente, inclusiv: zer, soia, lapte și ouă.

Carnivor este chiar 350% mai concentrata de o friptură bine gătită. Și chiar mai mult - frumos - nu contine grasimi sau colesterol!

Carnivor este singura proteină cu această tehnologie, care este capabil să recicleze aminoacizii înapoi în căi anabolici pentru a construi mai departe musculare, creșterea azotului și îmbunătățirea creșterii musculare și îmbunătățirea recuperării.

Unul dintre beneficiile de a manca carne de vită este creatina sa ridicat in mod natural. Carnea de vita este una dintre cele mai bune surse naturale de creatina. Pentru excitarea aktivatori și celule anabolizanți Carnivor ofera de 20 de ori mai mult decat creatina o friptură!

Utilizare: Luați 1-2 doze cu 200-300 ml de apă rece înainte, după exercițiu, și după ce și înainte de a merge la culcare. Ideal în orice moment al zilei.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Carnivor от Muscle Meds

Muscle Meds

Carnivor

Ambalare: 36.4 Grame, 1 Doza
1258 RON
944 RON