Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT

12345    4.4/5  (18 Au votat)
Ambalare: 900 Grame
Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 10527

DESCRIEREA PRODUSULUI

Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT

➡ 0 g carbohidrați doză!
➡ 0 g doză de grăsime!
➡ 0 miligrame de doză lactoză!
➡ 0 mg colesterol într-o doză!
➡ gust unic!Zero zahar IsoBEST proteine ​​pure - fara carbohidrati, fără grăsime. Acest produs este o aromă naturală și nu conține aspartam nu conține lactoză (sfârșit de gaze din pulbere de proteine ​​rau / brut) nu conține aspartam.


Pentru a realiza această calitate, izolatul este supus la ultra-microfiltrare la temperaturi scăzute, datorită tehnicilor de microfiltrare vă ofera toți aminoacizii necesari și proteine ​​biologice active îmbogățite în beta-lacto-albumină, alfa-lactalbumina, albumină serică bovină, imunoglobulina G, lactoferină și glicomacropeptide.


Direcții: ISOBEST poate fi folosit cu orice masă să crească conținutul de proteine ​​sau în orice moment (într-o perioadă de masă în timpul formării într-o perioadă de grăsime redusă etc.). Perfect pentru utilizarea în orice moment al zilei.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT

Ambalare: 900 Grame
Nu este disponibil!