LEUZEA MAX от CVETITA HERBAL

CVETITA HERBAL

LEUZEA MAX

12345    4/5  (10 Au votat)
Categorii: Produse Hardcore Subcategorii: Ecdysterone Ambalare: 100 ml, 33 Doze Vezi ingredientele
-20%   15370 RON
12296 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 21428

Oferte cu acest produs


CVETITA HERBAL LEUZEA MAX
100 ml, 33 Doze
+

=
233.50 RON
153.70 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

Mod de administrare: Pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi poate fi luat de 3 ml. (1 capac), o dată pe zi.
În sportivii pot fi luate de două ori pe zi. diete bogate in proteine ​​este mai bine să fie luată de două ori pe zi, timp de 3 ml. o oră înainte de mese.

Recomandare: Echipa Power & frumusete vă încurajează să contactați consultanții noștri, care sunt disponibile în magazinele noastre. Prin aceasta va realiza optimizarea aportul dvs. individual în concordanță cu antrenamentul și planul de a manca, precum și alte caracteristici individuale tipice fiecărei persoane!

Depozitare: Datorită structurii complexe a ingredientelor active din acest produs, se agită o dată pe săptămână și înainte de utilizare pentru a asigura raportul adecvat ingredientelor în amestec și eficacitatea per doză.

Nu utilizați dacă au fost compromise integritatea. Expunerea la căldură, lumină sau de aer poate afecta gustul sau mirosul, așa că ține departe de lumina directă a soarelui sau de căldură și se păstrează într-un loc întunecos și rece. Păstrați sigilate atunci când nu este în uz.

Avertisment:
Acest produs este destinat exclusiv ca supliment alimentar. Nu utilizați ca o singură sursă de nutriție. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

LEUZEA MAX от CVETITA HERBAL

LEUZEA MAX

Categorii: Produse Hardcore
Subcategorii: Ecdysterone    Brand: CVETITA HERBAL    Ambalare: 100 ml, 33 Doze
15370 RON
12296 RON