EPP Yoga Roller от MP Sport

MP Sport

EPP Yoga Roller

12345    5/5  (5 Au votat)

-20%   7577 RON
6062 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38442

DESCRIEREA PRODUSULUI

Rolele de spumă sunt un instrument popular pentru a-i ajuta pe sportivi să elibereze nodurile musculare sau punctele de declanșare. „Aderențe miofasciale” este termenul fiziologic pentru aceste zone inflexibile care pot fi cauzate de dezechilibrul muscular, suprasolicitare și leziuni, printre altele.

Mulți oameni dezvoltă o relație de dragoste/ura cu rolele lor de spumă. Procesul de desfășurare a nodurilor poate fi destul de incomod, dar trecerea prin disconfort vă poate ajuta să vă creșteți aria de mișcare și să reduceți timpul de recuperare după un antrenament greu.

Folosirea unei role de spumă poate fi inconfortabilă, așa că este mai bine să fii prea blând, decât prea intens, atunci când începi să înveți cum să folosești o rolă. Îți poți ajusta intensitatea pe măsură ce înveți cum răspunde corpul tău. În general, cauți acel nivel de disconfort „doare atât de bine”. Împingerea disconfortului trecut în durere reală nu va accelera rezultatele, dar va risca rănirea. De fapt, poți învineți mușchii rostogolindu-te prea intens.

Urmați acești pași pentru a utiliza rola de spumă:

     Identificați zona dureroasă sau strânsă a mușchiului dvs.
     Controlați-vă corpul în timp ce coborâți încet zona vizată, astfel încât să fie centrată deasupra rolei.
     Coborâți corpul pe rola de spumă până când ajungeți la un punct de disconfort (dar nu durere) și țineți-l acolo.
     Țineți apăsat timp de 20-30 de secunde
     Numai presiunea oferă beneficii, dar te poți rula încet înainte și înapoi pentru a stimula și mai mult zona.
     Continuați să vă mișcați încet de-a lungul mușchiului cu rola, oprindu-vă și ținându-vă în zonele care necesită mai multă concentrare.

Pe măsură ce utilizați rola de spumă, experimentați cu ușoare ajustări ale poziției corpului pentru a găsi cea mai eficientă tehnică. De asemenea, amintiți-vă să respirați. Mulți oameni se fixează atât de mult pe senzația de a masa un nod dureros, încât uită chiar să respire.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

EPP Yoga Roller от MP Sport

MP Sport

EPP Yoga Roller

7577 RON
6062 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
60.62 RON
57.04 RON