Push Up Bars от OstroVit

OstroVit

Push Up Bars

12345    4.6/5  (5 Au votat)

-30%   4019 RON
2813 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38754

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Push Up Bars

OstroVit Push Up Bars este un dispozitiv multifuncțional pentru întărirea mușchilor pieptului, burții, brațelor și spatelui. Deoarece este posibil să configurați mânerele în mai multe moduri, vă puteți diversifica antrenamentul pe baza unui singur echipament. Acest lucru vă permite să faceți flotări și alte exerciții la un nivel superior. Este o potrivire perfectă atât pentru începători, cât și pentru sportivii experimentați.

OstroVit Push Up Bars sunt realizate din material ABS, astfel încât să rămână ușoară și durabilă. Deoarece este pliabil, îl puteți plia și transporta cu ușurință. Când este pliat, poate încăpea un rucsac, astfel încât să vă puteți antrena acasă, în sală sau în aer liber.

Conținutul setului:

Antrenament pentru diverși mușchi:

OstroVit Push Up Bars puteți crea un aranjament specific care influențează mușchii specifici:

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Push Up Bars от OstroVit

OstroVit

Push Up Bars

4019 RON
2813 RON