TESTO + от 4+ nutrition

4+ nutrition

TESTO +

12345    3/5  (1 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Testosteronul Booster, Terrestris Tribulus Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
14566 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 18502

DESCRIEREA PRODUSULUI

TESTO + este un supliment alimentar pentru următoarea generație, compus din Tribulus Terrestris. În timp ce alte suplimente de vârstă școlară au, de obicei, un conținut de saponină de 20-35%, noua noastră formulă revoluționară aduce conținutul de saponină până la 90%. Cu cât este mai mare procentul de saponine disponibile în formula, cu atât este mai probabil ca aceasta să fie eficientă.

TESTO + a fost special conceput și dezvoltat cu un amestec unic de extracte pentru a acționa ca stimulant energizant pentru minte și corp, în special în combaterea stresului, precum și a oboselii fizice și mentale.

Acest produs oferă, de asemenea, un spectru mai larg de suport metabolic. Mai mult, vitamina B6 și zincul susțin funcția normală a sistemului imunitar. Vitamina B6 promovează, de asemenea, reglarea activității hormonale, în timp ce zincul contribuie la menținerea nivelurilor serice normale de testosteron.

Cea mai puternică plantă Maca crește apoi toate aceste efecte de creștere a fiziologiei.

În cele din urmă, acest produs inovator este completat cu adăugarea de Fenugreek, care este un stimulent excelent și conține proprietăți de restaurare. Este utilă în special în timpul recuperării și pentru a depăși oboseala ușoară. De asemenea, are un efect anabolic, care poate promova creșterea musculară.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

TESTO + от 4+ nutrition

TESTO +

Subcategorii: Testosteronul Booster, Terrestris Tribulus    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze
14566 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
145.66 RON
128.33 RON