ZMA от AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

ZMA

12345    4.5/5  (4 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: ZMA Ambalare: 90 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
91 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 13641

DESCRIEREA PRODUSULUI

supliment alimentar care ajuta la:

      ridica niveluri semnificative de testosteron
      crește puterea
      ajută mușchii să rămână în zonele anabolizanți
      promovează relaxarea mușchilor

ZMA este un produs fabricat în întregime din minerale naturale, ca suport muscular și care conține formula anabolica care conține o valoare biologică ridicată de zinc, aspartat de magneziu si vitamina B6.

Combinația de zinc și magneziu în ALLMAX ZMA lucrează împreună pentru a crește puterea musculara si poate asigura relaxarea musculara pentru a facilita recuperarea îmbunătățită de la formare. Vitamina B6 a fost adăugat la complexul datorită capacității sale de a spori absorbția și biodisponibilitatea zincului și magneziu.

      Ce este ZMA?

Zincul este necesar de către organism pentru o serie de enzime importante, de asemenea, joacă un rol important în multe procese biologice. O atenție deosebită a fost investit în acest mineral pentru rolul său în sistemul imunitar. La om, cea mai mare concentrație de zinc este în ficat, pancreas, rinichi, oase si muschi.

Vitamina B6 (piridoxina) are multe sarcini in organism si este o componenta importanta a multor enzime. Implicată în metabolismul aminoacizilor, acizi grași esențiali și fier. Se gaseste in drojdie, carne și ficat. Nobhodim este de a construi celule rosii din sange si anticorpi. Principala sa misiune este transformarea aminoacizilor. La adoptarea unor cantități mai mari de proteine ​​și exercițiile fizice au nevoie de aceasta vitamina crește.

Prin urmare, sportivii sunt necesare cantități mari de vitamina B6. Deficitul de aceasta vitamina incetineste renovarea fibrelor musculare. Potrivit cercetării, introducerea unor cantități mai mari de vitamina B6 din organism înainte de menstruație ameliorează semnificativ sindromul premenstrual și durere. Este foarte important pentru construirea de vitamina B12, vitamina B6 este un diuretic natural.

      Cum fiecare dintre ingredientele din munca ZMA ALLMAX?

Sincronizarea acestor nutrienți, împreună crește nivelul de testosteron:

Zinc (monometionin zinc) este un mineral anabolic care stimulează producerea de testosteron a hormonului de creștere, ceea ce poate contribui la creșterea rezistenței și a dimensiunii musculare. Zincul poate reduce, de asemenea, acumularea de acid lactic în mușchi, care vă permite să antreneze mai mult și mai greu.

Magneziu (ca aspartat de magneziu) ajută la creșterea rezistenței și promovează relaxarea. El este responsabil pentru transportul de oxigen catre muschi.

Multi atleti sunt deficiente in zinc si magneziu din cauza dieta lor si cantitatea de stres. ALLMAX ZMA oferă organismului cantități optime ale acestor minerale esențiale pentru a asigura o creștere a puterii musculare.

Vitamina B6 (piridoxina HCl) - adăugarea complexului B6 ZMA promovează absorbția eficientă a zincului și magneziu.

      Cum ALLMAX ZMA mă va ajuta în sala de sport?

ZMA dovedit sprijin indispensabil capacitatea organismului de a produce testosteron si poate ajuta la creșterea rezistenței.

      Cine poate utiliza ALLMAX ZMA?

ZMA este un aditiv natural. ingrediente naturale pot fi găsite în sursele noastre de zi cu zi de alimente.

      Cum pot folosi ALLMAX Nutrition ZMA?

Luati 2 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu 30-60 minute înainte de culcare. ALLMAX ZMA este doar pentru adulți.

Produsele pe care le puteți găsi în site-ul nostru sunt nutrienți în formă pură. Acestea nu sunt medicamente și în nici un fel ar trebui să fie utilizate ca atare. Noi nu suntem responsabili pentru utilizarea produselor ca medicamente.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • TribX 90

  TribX 90 pentru diete
  91 RON

  TribX 90


  Categorii: Stimulatoare testosteron
  Brand: AllMax Nutrition
  Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze

  ALLMAX Nutriție TribX 90: rapel naturale de testosteron ULTRA extract concentrat stimulator puternic al libidoului sexual Fiecare capsulă conține minimum 90% saponine - de două ori mai mare decât cea a altor produse din Tribulus. sigur pentru bărbați și femei Tribulus a devenit din ce în ce ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

ZMA от AllMax Nutrition

ZMA

Subcategorii: ZMA    Brand: AllMax Nutrition    Ambalare: 90 Capsule, 30 Doze
91 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
91 RON
80.17 RON