Blue UP Stim Free от Controlled Labs

Controlled Labs

Blue UP Stim Free

12345    3.7/5  (7 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Testosteronul Booster Ambalare: 60 Capsule Vezi ingredientele
-26%   148 RON
109 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 16324

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Creșterea masei musculare
      powerups
      creste cantitatea de testosteron

Albastru Up este o formulă care stimulează mecanismul propriu al organismului de a converti legat testosteron (inutil) in testosteron liber (util), care este necesar pentru cresterea masei musculare și a forței sila.Tazi este greutăți mai mari, iar ei la rândul lor, conduc la o creștere masei musculare.

Albastru UP e produs cel mai puternic pentru a creste cantitatea de testosteron în mod natural. Cele mai multe produse spune pur si simplu „creste in testosteron.“ Cu toate acestea, acest lucru este un concept larg. Creșterea nivelului de testosteron in sine nu este la fel de metodă eficientă, deoarece organismul are nevoie de testosteron într-o formă „liberă“ sau „nelegat“, care pot fi utilizate în mod eficient de către organism pentru a construi masa musculara si forta.

Albastru STIM mai contine :

➡ yohimbină (Yohimbe)
- iohimbină în formula este standardizată la 6,5 ​​mg. Iohimbină actioneaza ca un vasodilatator, extinderea vaselor de sânge care să permită o mai bună a fluxului sanguin la nivelul celulelor, în cazul în care îmbunătățește și să le furnizeze cu substanțe nutritive și oxigen - o condiție esențială pentru creșterea țesutului. Yohimbinat este, de asemenea, un puternic afrodisiac, stimulează organismul și dă energie.

➡ cafeină naturală (cafeină naturală)
- cafeină în formula este de origine naturală și este un stimulent excelent, care va energizeaza si activeaza un antrenament intens. Stimulează sistemul nervos central și de a ajuta ridica un pic mai greu în exercițiul următor, care va fi o condiție necesară pentru a obține musculare.

Produsul nu este recomandat pentru persoanele cu probleme cardiace sau hipertensiune arteriala. Nu este potrivit pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani.

Mod de administrare: 2 capsule 30-45min. înainte de antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Blue UP Stim Free от Controlled Labs

Blue UP Stim Free

Subcategorii: Testosteronul Booster    Brand: Controlled Labs    Ambalare: 60 Capsule
148 RON
109 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
109 RON
102.57 RON