Blue UP от Controlled Labs

Controlled Labs

Blue UP

12345    4.3/5  (25 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Testosteronul Booster Ambalare: 60 Capsule Vezi ingredientele
-26%   16428 RON
12157 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 10190

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Creșterea masei musculare
      powerups
      creste cantitatea de testosteron

Albastru Up este o formulă care stimulează mecanismul propriu al organismului de a converti legat testosteron (inutil) in testosteron liber (util), care este necesar pentru cresterea masei musculare și a forței sila.Tazi este greutăți mai mari, iar ei la rândul lor, conduc la o creștere masei musculare.

Albastru UP e produs cel mai puternic pentru a creste cantitatea de testosteron în mod natural. Cele mai multe produse spune pur si simplu „creste in testosteron.“ Cu toate acestea, acest lucru este un concept larg. Creșterea nivelului de testosteron in sine nu este la fel de eficace metodă, deoarece organismul are nevoie de testosteron într-o formă „liberă“ sau „nelegat“, care pot fi utilizate în mod eficient de către organism pentru a construi masa musculara si forta.

Problema este că oamenii au cantități mari de testosteron, dar acest lucru într-o formă liberă în cantitate mai mică. Glicoproteina SHBG (sex hormone binding globuline - globulină de legare a hormonilor sexuali) deține testosteron organism „blocat“ pentru a fi utilizate într-o perioadă de timp viitoare, dar cei mai mulți oameni nu eliberează destul de acest testosteron legat pentru a obține rezultate bune. Asta a fost proiectat albastru UP, pentru a ajuta organismul produce mai mult testosteron, paralel cu „debloca“ testosteron legat existent prin limitarea SHBG în organism.

Dacă doriți să îmbunătățească rezultatele de formare, albastru UP este modul de a face acest lucru. În produs includ:

Albastru UP Complexum


      Tribulus terrestris (Tribulus terrestris): Tribulus Blue UP este standardizat pentru 80% saponine (saponine), și 30% protodioscin (protodioscin). Cercetarea a demonstrat capacitatea de a crește hormonul luteinizant (LH) în organism. Atunci când nivelurile de acest hormon din organism sunt crescute, acesta este un semnal pentru a crește producția de testosteron. Nou format crește testosteroni de testosteron in organism, care pot fi influențate de alte două ingrediente adăugate în formula - ovăz (Avena Sativa) și plante medicinale lungă Jack (LONGJACK), pentru a elibera testosteron legat, ceea ce duce invariabil la creșterea masei musculare și putere.

      Ovăz (. Lat Avena Sativa) - standardizat pentru 15% steroidieni avenakozidi (avenacosides) A și B, care sunt de cea mai înaltă calitate pe piață astăzi. Acestea contribuie la prăbușirea testosteron legat de SHBG și a revenit la procesele metabolice pentru a construi masa musculara.

Plante       lung Jack (Eurycoma Longifolia - LONGJACK) standardizat la 40% saponine glico (Glyco saponine) și 30% Polizaharide (Polysacharides). Extractul acestei plante creste nivelul de insulina-ca factor IGF1, care reglează nivelurile de cortizol. Acest ingredient crește testosteron totală, în timp ce suprimarea efectelor SHBG, care crește nivelurile de testosteron liber în sânge. Studiile au aratat ca testosteronul seric creste in masculi, cu o medie de 100%, după o administrare de două săptămâni.


      yohimbină (Yohimbe) - iohimbină în formula este standardizată la 6,5 ​​mg. Iohimbină actioneaza ca un vasodilatator, extinderea vaselor de sânge care să permită o mai bună a fluxului sanguin la nivelul celulelor, în cazul în care îmbunătățește și să le furnizeze cu substanțe nutritive și oxigen - o condiție esențială pentru creșterea țesutului. Yohimbinat este, de asemenea, un puternic afrodisiac, stimulează organismul și dă energie.

      cafeină naturală (cafeină naturală) - cafeină în formula este de origine naturală și este un stimulent excelent, care va energizeaza si activeaza un antrenament intens. Stimulează sistemul nervos central și de a ajuta ridica un pic mai greu în exercițiul următor, care va fi o condiție necesară pentru a obține musculare.

Produsul nu este recomandat pentru persoanele cu probleme cardiace sau hipertensiune arteriala. Nu este potrivit pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani.

Mod de administrare: 2 capsule 30-45min. înainte de antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Blue UP от Controlled Labs

Blue UP

Subcategorii: Testosteronul Booster    Brand: Controlled Labs    Ambalare: 60 Capsule
16428 RON
12157 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
121.57 RON
114.4 RON