TRIBULUS + GINKGO от CVETITA HERBAL

CVETITA HERBAL

TRIBULUS + GINKGO

12345    0/5  (0 Au votat)
-20%   7920 RON
6336 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 21425

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ce este Tribulus+?

Tribulus+ este un extract (apă-alcoolic) din plante medicinale Tribulus Teresttris si Ginko Biloba. Produsul a fost dezvoltat printr-o tehnologie specială din sursa naturala bulgară de înaltă calitate, cu o compoziția unică fitochimica de renume mondiala. Cu combinarea de succes intre extract, tehnologie si profesionalism, echipa noastra a dezvoltat Tribulus+ și realizat numai într-un pachet de 100 ml., concentrația maximă de nutrienți.

Cum funcționează?

Tribulus+ stimulează producerea de doi hormoni gonadotropi, luteinizant (LH) și de stimulare a foliculului (FSH). Luteinizarea hormonului este direct responsabilă pentru producerea testosteronului prin creșterea nivelurilor sale în limite fiziologice. La rândul lor, hormonul stimulator folicular reglează maturizarea spermatozoizilor în testicule.Ginko Biloba îmbunătățește circulația sângelui întregului corp.

Studiile clinice au aratat că utilizarea Tribulus+ crește numărul de spermatozoizi și mobilitatea lor.Tribulus+ se recomandă, în unele forme de infertilitate.

Pe de altă parte, nivelurile mai ridicate de testosteron înseamnă:

Mai mare putere.
Mai multă durabilitate.
Cresterea masei musculare.
Reducerea grasimilor.
Mai mare încredere în viața de zi cu zi.

Din păcate, după o anumită vârstă, individualizat pentru fiecare organism (cel mai adesea începe după varsta de 30)nivelul testosteronului începe să scadă treptat.

Rezultă astfel o serie de efecte nefavorabile, cum ar fi:

Potență redusă
Probleme cu prostata
Stări depresive

Tribulus+ este una dintre căile de a le depăși!

Recepție

30+
Este suficient să luați 3 ml de doua ori pe zi. (1 capac) într-o perioadă de cel mult 12 ore. Durata ciclurilor poate fi de 2 luni cu o pauză de aproximativ 2 până la 3 săptămâni.

40+
După vârsta de 40+ în prima lună, doza poate fi crescută la 3 ml trei ori pe zi. (1 capac) În cea de-a doua și a treia lună, doza este redusă la 2 ml de doua ori pe zi. într-o perioadă de cel mult 12 ore

50+
Suplimentarea cu Tribulus+ (Tribulus terrestris) devine din ce în ce mai necesar.Este foarte potrivit pentru persoanele din această vârstă. Aceasta ajută la reducerea colesterolului in sange. Are effect antibacterian si diuretic.Este bine sa primiti întreaga perioadă (trei luni), trei ori pe zi 3ml, cu o pauza până la două săptămâni.

Tribulus+ pentru femei

Extractul Tribulus+ acționează puternic nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei.

Din cele mai vechi timpuri, planta a fost utilizată pe scară largă în diferite aspecte ale afecțiunilor feminine.

Are proprietatea unică de a regla hormonii.
Ajută la atenuarea durerii menstruale.
Crește nivelul de estrogen.
Tribulus+ poate fi folosit și în anumite forme de infertilitate.
Reglează în mod natural metabolismul grăsimilor, prevenind astfel stocarea excesului de grăsimi.

Tribulus+ se foloseste de atleți si sportivi pentru:

Creșterea masei musculare
Creșterea rezistenței
Tribulus+ poate fi o alternativă 100% naturală la steroizi anabolizanți.

Aceasta se datorează influenței naturale a Tribulus+ asupra nivelului de testosteron. Creșterea nivelului de testosteron duce, fără îndoială, la sporirea scorurilor sportive. Îmbogățirea cu Ginko Biloba crește sinteza ATF în organism. Nivelurile crescute de ATF din organism înseamnă mai multă energie pentru contracțiile musculare.

Tribulus + poate fi o alternativă 100% naturală la steroizi anabolizanți.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • TRIBULUS MAX

  TRIBULUS MAX pentru diete
  6980 RON 5584 RON

  TRIBULUS MAX


  Categorii: Stimulatoare testosteron
  Brand: CVETITA HERBAL
  Ambalare: 100 ml, 33 Doze

  Ce este Tribulus Max? Tribulus Max este un extract (apă-alcoolic) din plante medicinale Tribulus Teresttris. Produsul a fost dezvoltat printr-o tehnologie specială din sursa naturala bulgară de înaltă calitate, cu o compoziția unică fitochimica de renume mondiala. Cu combinarea de succes intre extr...


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

TRIBULUS + GINKGO от CVETITA HERBAL

TRIBULUS + GINKGO

7920 RON
6336 RON