Strength Surge от EQ Nutrition

EQ Nutrition

Strength Surge

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Acidul D-aspartic Ambalare: 120 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
-15%   186 RON
15810 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 29375

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ce este Strength Surge?

Ca parte a seriei de performanță EQ Nutrition, Strength Surge a fost conceput special pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanța și să optimizeze formarea prin câștiguri mai mari în putere, putere și energie musculară.

Sprijină performanța și puterea sportivă
Ajută la recuperarea mai rapidă după antrenament
Construit de sportivi și susținut de știință
Crește Testosteronul corporal până la 42%
Peste 3g. de DAA / doza
Încărcat cu vitamine din grupul B
Zinc adăugat
Suficient pentru un ciclu

Strength Surge oferă o combinație de cea mai pură formă de acid D-aspartic cu cantități optime de vitamine zinc și B, pentru a maximiza rezistența și rezultatele mușchilor.
Această formulă unică de rezistență la forță utilizează cantitățile dovedite de acid D-aspartic, după cum se arată în cercetare pentru creșterea nivelului de testosteron cu până la 42%.

De ce să luați Strength Surge?

Folosind Strength Surge puteți crește nivelul de testosterone cu până la 42%. Acest lucru se întâmplă în mod natural prin creșterea hormonilor luteinizanți ai corpului, care promovează organismul pentru a crește producția naturală de testosteron. Acest lucru este important pentru cei care caută să crească nivelul de testosteron pentru a ajuta la creșterea rapidă a forței și puterii.
Nivelurile crescute de testosteron au fost legate de creșterea rezistenței maxime și de îmbunătățirea performanțelor explozive scurte.
Testosteronul a fost asociat cu rate mai rapide de recuperare și a adăugat o masă musculară, ceea ce îl face perfect pentru cei care se antrenează cu o pregătire de rezistență pentru a arăta mai bine, a accelera puterea și a îmbunătăți performanța.

Când să luați Strength Surge

Strength Surge este cel mai sa fie utilizat în mod ciclic peste două până la patru săptămâni, de exemplu, să se ia produsul 2 săptămâni, apoi o odihnă de 2 săptămâni sau cea mai bună opțiune, să se ia produsul 4 săptămâni urmată de o perioadă de odihnă de 2-4 săptămâni, iar apoi se reia aportul acesteia din nou.
Motivul pentru aceasta este ingredientul activ care continuă să se dezvolte în organism și continuă să-și exercite efectele pentru o perioadă similară cu cea a ingestiei.
Având în vedere cât de bine funcționează Strength Surge pentru creșterea rezistenței pe termen scurt și a puterii explozive, acesta oferă acompaniamentul perfect pentru alte produse cum ar fi EQ Creatine sau Preworkout + pentru maximizarea performanțelor.

Mod de utilizare

Luați fiecare zi căte 4 capsule cu un pahar de apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Strength Surge от EQ Nutrition

Strength Surge

Subcategorii: Acidul D-aspartic    Brand: EQ Nutrition    Ambalare: 120 Capsule, 30 Doze
186 RON
15810 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
158.1 RON
148.77 RON