DHEA 50 mg от Jarrow Formulas

DHEA 50 mg

12345    4.7/5  (3 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: DHEA Brand: Jarrow Formulas Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze Vezi ingredientele
8927 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 21165
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

AVERTIZARE: NU PENTRU UTILIZAREA INDIVIDUALILOR PENTRU VÂRSTA DE 18 ANI. NU UTILIZAȚI DACĂ ESTE PREGNANT SAU NURSING. Consultați un medic sau un specialist calificat în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă aveți sau aveți un istoric familial de cancer de prostată, mărirea prostatei, boli de inimă, colesterol scăzut "bun" (HDL) sau dacă utilizați orice alt medicament Supliment, medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală sau medicamente fără prescripție medicală. Nu depășiți servirea recomandată. Depășirea recomandată de servire poate provoca efecte grave asupra sănătății. Reacțiile adverse posibile includ: acnee, căderea părului, creșterea părului pe față (la femei), agresivitate, iritabilitate și creșterea nivelului de estrogen. Opriți utilizarea și contactați imediat un medic sau un specialist calificat în domeniul medical, dacă aveți bătăi rapide ale inimii, amețeli, vedere încețoșată sau alte simptome similare. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Pentru a raporta evenimentele adverse, apelați la 1-800-332-1088.

CATEGORII ASOCIATE

     Suport pentru energie
     Sanatatea barbatilor
     Sport Nutriție

Utilizarea sugerată
Pentru persoanele cu vârsta peste 55 de ani, administrați 1 capsulă pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră calificat. Persoanele cu vârsta sub 55 de ani trebuie să consulte un medic înainte de a utiliza DHEA.

Alte ingrediente
Celuloză, stearat de magneziu (sursă vegetală) și dioxid de siliciu. Capsulele sunt compuse din gelatină.
 
Fără grâu, fără gluten, fără soia, fără lapte, fără ouă, fără pește / crustacee, fără arahide / nuc

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

DHEA 50 mg от Jarrow Formulas

DHEA 50 mg

Subcategorii: DHEA    Brand: Jarrow Formulas    Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze
8927 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
89.27 RON
78.65 RON