Gold Tribulus 1500 mg от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Gold Tribulus 1500 mg

12345    2.8/5  (6 Au votat)
Categorii: Subcategorii: Terrestris Tribulus Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
-50%   9602 RON
4801 RON
Preturile sunt cu TVA inclus00:00:00
No.: 39113

DESCRIEREA PRODUSULUI

Gold Tribulus 1500 de la Kevin Levrone

      Un conținut de saponină de minimum 40%
      Creste nivelurile de testosteron
      Ajuta la creșterea masei musculare și a definiției
      Niveluri energetice optimizate și echilibru hormonal

Gold Tribulus 1500 de la Kevin Levrone este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante suplimente de pe piata pentru sportivi. Aceasta planta „miracol“ ce ofera nutritive pure pot fi bazate pe stiva sanatoasa cu proprietati benefice pentru echilibrul hormonal sau să fie avangarda, care va ajuta să încărcați o masă musculară curată și de calitate.

Gold Tribulus 1500 de la Kevin Levrone este un stimulent puternic de testosteron care stimulează organismul să auto-sintetizeze "regele" hormon într-o gamă sănătoasă. Spre deosebire de preparatele hormonale care aduc organismului o formă pură de testosteron, Tribulus Terrestris ajută organismul să-l sintetizeze cu mijloace proprii. Planta medicinală afectează secreția de hormon luteinizant în testiculele masculine, care este un precursor al testosteronului liber.

Întregul proces are loc într-o secvență care este naturală pentru organism și nu are efecte secundare. Acest mecanism este condus de substanțe vegetale specifice numite saponine. Ca stimulant de testosteron, Tribulus Terrestris ajută la îmbunătățirea proceselor anabolice în corpul - construirea de țesuturi noi. Pe lângă creșterea masei musculare, planta ajută la definirea densității musculare și a densității musculare, deoarece influențează și forțele musculare.

Gold Tribulus 1500 de la Kevin Levrone are, de asemenea, o serie de calități sănătoase și vindecătoare pentru organismul masculin. Tribulus Terrestris promovează libidoul și dorința sexuală, sporește rezistența sexuală, este folosit împotriva impotenței și a dezechilibrelor hormonale. Tribulus Terrestris are un efect pozitiv asupra spermogenezei, contribuind la producerea și calitatea fluidului seminal.

Gold Tribulus 1500 de la Kevin Levrone acționează complet pe corp, stimulând recuperarea acestuia. Alte efecte pozitive ale plantei sunt dormirea mai buna, metabolismul accelerat, adaptarea la situatii stresante, recuperarea completa dupa stresuri fizice severe.

Declarată de-a lungul deceniilor, Tribulus Terrestris este unul dintre principalele suplimente potrivite pentru sportivi profesioniști și amatori. Potrivit pentru combinarea în orice stivă de sport, Tribulus Terrestris vă garantează o creștere a masei musculare, a forței, a recuperării și a unei vieți sexuale pline. Nu mai trebuie să alegi între fier și partenerul tău. Și de ce nu amândoi ... cu capacitate maximă!

Instrucțiuni: luați 1-2 tablete zilnic înainte sau cu alimente. Luați tabletele cel puțin o dată la 8 ore.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Mai multe produse din Stimulatoare testosteron

Gold Tribulus 1500 mg от Kevin Levrone

Gold Tribulus 1500 mg

Categorii:
Subcategorii: Terrestris Tribulus    Brand: Kevin Levrone    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
9602 RON
4801 RON