LevroTEST AM/PM Formula от Kevin Levrone

LevroTEST AM/PM Formula

12345    4.7/5  (41 Au votat)
17816 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 21715
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

LevroTest este un buster cu două faze inovatoare de testosteron, care are un efect pozitiv asupra creșterii nivelului de testosteron prin stimularea corpului, atât ziua cât și noaptea.

LevroTest Day Formula, contine ingrediente special selectate si concepute pentru a asigura cantitatea exactă de energie în timpul celei mai mari sarcini fizice și intelectuală în timpul zilei - precum și creșterea producției proprii de testosteron. Conform studiilor, acidul D-aspartic conținut în formulare crește producția de hormon luteinizant, care, la rândul său, se leagă de receptorii celulelor Leydig din testicule.Aceasta conduce la o sinteză crescută de AMP ciclic (cAMP) și îndepărtarea catenei laterale a moleculei de colesterol. Procesul este esențial în producerea de testosteron (steroidogenezei). În 2010, oamenii de știință din Napoli, au facut experimente unui grup de sex masculin, care au fost suplimentati cu acid D-aspartic. Ei au observat o concentrație de 40% mai mare de testosteron decât în grupul placebo.

Formula, de asemenea, este formata din vitamine esențiale, cum ar fi vitamina D si vitamine din grupa B și vitamina D3, care contribuie la susținerea funcționării optime a mușchilor.

LevroTest
bifazic este viitorul booster de testosteron. LevroTest ofera suport optim ziua și noapte - LevroTest e formulata de IFBB Hall of Famer Kevin Levrone!

Mod de administrare:

Formula de zi cu zi în zilele de antrenament, luați 2 capsule dimineața, 1 in timpul zilei si 1 inainte de antrenament! In zilele in care nu mergeti la sala, luați 2 capsule dimineața și 2 capsule in timpul zilei!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

LevroTEST AM/PM Formula от Kevin Levrone
17816 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
178.16 RON
156.96 RON