Strong Series Testo Fuel от MLO

MLO

Strong Series Testo Fuel

12345    3.8/5  (8 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Testosteronul Booster Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze Vezi ingredientele
-25%   131 RON
9825 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 30800

DESCRIEREA PRODUSULUI

Strong Series Testo Fuel- MLO Nutrition

Deși doriți să deveniți o fiară, atunci seria puternică Testo Fuel of MLO Nutrition este produsul perfect pentru dvs.! Testosteronul este cel mai important hormon anabolic din organismul masculin. Caracteristicile produsului vă vor ajuta să vă deblocați capacitatea de a construi muschi slabi, de a crește puterea și de a reduce grăsimea corporală.

Seria puternică Testo Fuel of MLO Nutrition, este cea mai avansată formulă din lume pentru creșterea testosteronului. Ingrediente puternice stimulează sinteza hormonului louteinopoiitikis și alți precursori de testosteron, ceea ce duce automat la niveluri mai ridicate de testosteron liber. Fiecare dintre ingredientele produsului a fost selectat cu atenție, pe baza unor rezultate științifice reale și a rezultatelor.


Caracteristici: Strong Series Testo Fuel de la MLO Nutrition:

      Formula nr.1 de testosteron din lume
      Crește volumul și puterea
      Creste rezistenta si energie
      Fabricat din materiale de înaltă calitate
      Ajută la creșterea și durata instruirii
Dozaj recomandat::

Luați o doză (3 comprimate) cu micul dejun sau cina.


Testo Fuel de la MLO Nutrition :

Consum, de preferință, înainte de:

Vezi ambalajul sau capacul. A se păstra la o temperatură care nu depășește 25 ° C într-un loc răcoros, umbros, departe de lumina soarelui.


Avertisment::

Produsul este destinat adulților sănătoși. Produsul nu este destinat copiilor. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu utilizați acest medicament dacă sunteți gravidă sau alăptați. În orice caz, consultați medicul curant dacă sunteți tratat și prezentați eticheta.


Alertă alergică::

Acest produs a fost produs din echipamente care procesează produse care conțin lapte, ouă, soia, crustacee, nuci și arahide.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Strong Series Testo Fuel от MLO

Strong Series Testo Fuel

Subcategorii: Testosteronul Booster    Brand: MLO    Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze
131 RON
9825 RON