BATTLE FUEL XT NEW от Muscle Pharm

Muscle Pharm

BATTLE FUEL XT NEW

12345    3.8/5  (19 Au votat)
-20%   229 RON
18320 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 15120

DESCRIEREA PRODUSULUI

Venele umflate la maxim, putere animalica sau pe scurt - noul Battle Fuel XT!

Musclepharm nu este o companie care va pune produsele să evolueze de-a lungul sau de la sine. Musclepharm nu este o companie care se va baza pe ingrediente tradiționale și plictisitoare, care sunt dureros de familiare pentru consumatori. Revoluția și inovare - acestea sunt cuvintele care descriu cel mai exact Musclepharm și că au pus la marca la partea de sus a lanțului alimentar. Este dificil să ajungi sus, dar chiar și mai greu să-l păstrați.

Prima bătălie de combustibil a fost unul dintre cele mai bune de rapel de testosteron pe piață. Musclepharm cu toate acestea, nu s-au mulțumit doar cu atât. Bun nu este de ajuns, Battle combustibil trebuie să fie cel mai bun! De-a lungul ultimilor doi ani, specialiștii companiei au lucrat si au creat Battle Fuel XT - revoluționar stimulator de testosteron. XT vine de la xtreme (extreme), aluzii la posibilitățile produsului.

Avantajele Battle Fuel XT sunt:

      câteva grade de stimulare;
      ingrediente cu dovedit clinic selectat;
      densitate mai mare a masei musculare;
      Creșterea puterii și funcției sexuale;
      Nu doar știință și revoluție în știință!

Fie că în sala de sport, în inel de formare sau site-ul este un război în care, dacă nu dai totul, mai devreme sau mai târziu vei pierde. Bătălia de combustibil XT este arma care are nevoie fiecare soldat,mascul. Bătălia de combustibil XT inițial duce la putere musculara, forta si un nivel ridicat de testosteron.

Motivul pentru care lupta combustibil XT include patru etape diferite ale impactului asupra testosteronului. Bătălia de combustibil XT este rezultatul ciocnirii științei cu entuziasm.

ETAPA 1 - creste cantitatea de testosteron

Primul complex include ingrediente care sunt destinate să crească în mod direct nivelurile de testosteron liber în organism.

Acid D-aspartic (DAA) - cel mai puternic rapel de testosteron naturale. Este dovedit științific că DAA crește de testosteron cu 50%, timp de 12 zile. Efectele secundare ale DAA au mai rezistenta si densitatea musculara.

(Mucuna pruriens) Kavcha - una dintre cele mai puternice stimulatoare pe bază de plante de testosteron și de sexualitate. Efectul kavcha datorat pe care le conține L-dopa, un aminoacid care afectează energia, dorința sexuală și nivelul de testosteron.

(Asteracantha Longifolia) - extract natural din plante, care stimulează sinteza hormonului luteinizant de sperma in testicule. Într-un mecanism similar funcționează aclamat si ca Tribulus terrestris.

ETAPA 2 - Activarea testosteronului

Cu toate că a crescut de testosteron este inutil în cazul în care nu se poate lega de receptorii și utilizate conform destinației de către organism. Acesta este motivul pentru care, specialistii Musclepharm au creat un al doilea complex . Acesta combină n-acetil-L-carnitină, mușețel spaniolă (Anacyclus piretru) și muesli negru (Curculigo Orchioides). Aceste componente afectează receptorii de care se leagă în mod de testosteron și de stimulare a funcției sexuale, testosteron mai utilizate inseamna mai multa masa musculara si forta.

ETAPA 3
- anabolism

Testosteronul este lipsit de sens dacă nu există nici o stimulare a receptorilor androgeni si spori sinteza proteinelor. Al treilea complex în scopuri de luptă al combustibil XT crește masa musculara. Ingredientul principal din cantitatea de complex de rădăcină (ginseng brazilian), care conține cantități mari de beta-Ecdysterone, un steroid puternic si natural. Celelalte componente active sunt mac și propionil L-carnitină, care stimulează, de asemenea, procesele anabolice și completează acțiunea ecdysterone.

ETAPA 4 - Fără dezodorizat

Nivelurile ridicate de testosteron duce inevitabil la creșterea de estrogen. Acest lucru se datorează enzimei aromataza, care transformă testosteronul in estrogeni. Prin inhibarea aromatazei, procesul este oprit, ducând la niveluri mai scăzute de estrogen. Agenții anti-aromatază sunt vehiculul perfect pentru a crește în mod indirect nivelul de testosteron, deoarece inferior activitatea enzimei.

Mod de administrare: 8 capsule pe zi, 4 capsule cu prima masă a zilei și a 4 capsule inainte de micul dejun sau dupa-amiaza de antrenament. Durata până la 8 săptămâni, apoi cel puțin o săptămână pauza !

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BATTLE FUEL XT NEW от Muscle Pharm

BATTLE FUEL XT NEW

229 RON
18320 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
183.2 RON
172.39 RON