Alpha Test от MuscleTech

MuscleTech

Alpha Test

12345    3.9/5  (22 Au votat)
-10%   20227 RON
18204 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 13975

DESCRIEREA PRODUSULUI

Super - concentrat formulă pentru performanțe optime și de a stimula testosteron!

AlphaTest este un puternic stimulent de testosteron, care este proiectat pentru a crește producția, să mențină un echilibru perfect intre testosteron si cortizol și de a îmbunătăți performanța generală în sala. Formula ofera mai multe ingrediente puternice care au fost documentate pentru a fi eficace in numeroase studii clinice la om.

efect anabolic

AlphaTest este formulat cu 100 mg de citrat de bor, care eliberează o doză precisă de bor (5 mg), un mineral care studiu în 2011 a indicat că crește semnificativ testosteron liber (activ) după doar 7 zile. O combinație unică și patentat de Saw Palmetto și astaxantină (Mytosterone) au fost, de asemenea, adăugate la produs, deoarece pentru ei există dovezi că a crescut de testosteron la potențial maxim fiziologic aproape în doar 14 zile. In plus, aceste ingrediente reduc conversia dihidrotestosteron (DHT)

Performanța optimă și anti - catabolice

AlphaTest este primul si singurul produs pentru a stimula testosteron, care cuprinde o doză eficientă a combinației de Rhodiola călcâi și Ginkgo biloba, care s-au dovedit a ajuta la menținerea unui raport optim intre testosteron si cortizol dupa efort fizic intens. Studiul a arătat că grupul care a consumat in mod semnificativ aceste plante îmbunătățit performanțele fizice, comparativ cu cei care nu le folosesc.

Dovedită prin studii la om


AlphaTest este singurul super--
stimulent concentrat de testosteron, care este formulat cu o multitudine de componente de putere, care s-au dovedit a fi eficiente prin studii clinice la om - 4 teste pentru a fi exact. Este important de remarcat faptul că produsul nostru se bazează pe studii de oameni, deoarece multe companii vă induce în eroare prin promițătoare rezultate unice și o formulă bazată pe studii pe animale. Și ce e mai rău - ei citează studii cu anumite doze care nu au utilizat în formulele lor pentru a economisi costurile de materii prime.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Alpha Test от MuscleTech

Alpha Test

Subcategorii: Testosteronul Booster, Stimulatoare pentru sinteza proteinelor    Brand: MuscleTech    Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze
20227 RON
18204 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
182.04 RON
171.3 RON