TRAINBOLON от PEAK

PEAK

TRAINBOLON

12345    4/5  (8 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Testosteronul Booster Ambalare: 120 Capsule, 24 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No. 17814

DESCRIEREA PRODUSULUI

Stimulator de testosteron, care conține 13 ingrediente special cărora li sa administrat într-un raport optim. Trainbolon garanteaza niveluri mari ale creșteri si ale producției de testosteron la barbati si sportivi care au indicatori de mici datorită exerciților grele și vârstei. Aceste niveluri reduse de testosteron duc la o scădere a performanței de sport, oboseala, acumularea de grăsime în exces, probleme cu libidoul și altele. Trainbolon este un produs 100% natural si nu contine substante interzise pentru sportivi.


Se utilizează: 5 capsule pe zi

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

TRAINBOLON от PEAK

TRAINBOLON

Subcategorii: Testosteronul Booster    Brand: PEAK    Ambalare: 120 Capsule, 24 Doze
Coming soon!