D-Aspartic Acid 1500mg от Prozis

Prozis

D-Aspartic Acid 1500mg

12345    4.5/5  (2 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Acidul D-aspartic Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
-10%   37 RON
3330 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 21373

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acidul D-Aspartic este un aminoacid care este produs în principal în glanda pituitară, hipotalamus și testicule. Este un element crucial pentru producerea compușilor asociați cu libidoul și creșterea țesutului, cu o relevanță deosebită în ceea ce privește producția de testosteron.

Anabolic Game Changer

Acidul D-aspartic devine rapid extrem de popular printre sportivii care se străduiesc să-și îmbunătățească performanțele și structura musculară - cum ar fi culturistii, de exemplu - dar trebuie să stea departe de substanțele care sunt ilegale sau potențial periculoase pentru sănătatea lor.
Acidul D-aspartic este un tip special de aminoacid care stimulează producerea de molecule de semnal, care, la rândul său, sporesc activitatea de producere a hormonilor în testicule și în glanda pituitară. Testosteronul este hormonul masculin produs în testicule și este cel mai important hormon din procesul de hipertrofie, fiind capabil să crească în mod dramatic sinteza proteinelor, care transformă moleculele de proteine în fibre musculare.

Când creșteți în mod semnificativ producția de testosteron, înseamnă că veți construi mai repede mușchiul slab. Aceasta este puterea acidului D-aspartic. Studiile independente arată că aportul zilnic al unui supliment al acidului D-aspartic poate crește producția de testosteron cu aproape 40%, iar în mai puțin de două săptămâni!
Aceste rezultate remarcabile sunt complet incomparabile cu orice alt tip de rapel natural de testosteron si au implicatii masive pentru oricine cauta sa-si imbunatateasca potentialul atletic si sa-si dezvolte tesutul muscular slab.
Soluția naturală pentru creșterea anabolică


Acidul D-aspartic este cel mai puternic compus natural produs vreodată pentru a îmbunătăți producția endogenă de testosteron naturală și sigură, fără nici unul dintre efectele secundare nedorite ale steroizilor anabolizanți și a altor medicamente potențial potențial dăunătoare pentru mușchi.
Nu mai pierdeți potențialul de a construi muschi. Nu vă gândiți nici măcar să încercați să folosiți substanțele periculoase care ajung să facă mai mult rău decât bine. Prozis Sport vă aduce D-Aspartic Acid 1500mg, suplimentul de care aveți nevoie pentru a vă stimula în mod natural testosteronul la niveluri fără precedent, permițându-vă să construiți mai multe mușchi în mai puțin timp.

Prozis Sport Acid D-aspartic 1500mg înaltă:


     Supliment anabolic complet natural și sigur
     Îmbunătățește producția endogenă de testosteron
     Rezultate vizibile după două săptămâni
     Nu au efecte secundare nedorite
     Testați în laboratoare independente

Notă: Vă recomandăm să consultați un medic sau un nutriționist dacă aveți întrebări cu privire la utilizarea produsului nostru. Informațiile nutriționale pot varia în funcție de aromă. * Imaginile prezentate sunt doar pentru scopuri ilustrative și promoționale. Imaginea finală a produsului poate fi modificată.

Comentarii pentru acest produs

13 Decembrie 2019

Cand si ce cantitate se administreaza?
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

D-Aspartic Acid 1500mg от Prozis

D-Aspartic Acid 1500mg

Subcategorii: Acidul D-aspartic    Brand: Prozis    Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
37 RON
3330 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
33.3 RON
31.34 RON