Tribulus Terrestris от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Tribulus Terrestris

12345    4.4/5  (19 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Terrestris Tribulus Ambalare: 200 Tableta, 200 Doze Vezi ingredientele
16092 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No. 18070

DESCRIEREA PRODUSULUI

➡ Un conținut de saponină de minimum 45%
Creșteți nivelurile de testosteron
➡ Creșterea dorinței sexuale și a libidoului
➡ Creșterea masei musculare și a definiției
➡ Niveluri energetice optimizate și echilibru hormonal

Tribulus terrestris este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante suplimente de pe piata pentru sportivi. Aceasta planta „miracol“ ce ofera nutritive pure pot fi bazate pe stiva sanatoasa cu proprietati benefice pentru echilibrul hormonal sau să fie avangarda, care va ajuta să încărcați o masă musculară curată și de calitate.

Tribulus Terrestris este un stimulent puternic de testosteron care stimulează organismul să auto-sintetizeze "regele" hormon într-o gamă sănătoasă. Spre deosebire de preparatele hormonale care aduc organismului o formă pură de testosteron, Tribulus Terrestris ajută organismul să-l sintetizeze cu mijloace proprii. Planta medicinală afectează secreția de hormon luteinizant în testiculele masculine, care este un precursor al testosteronului liber.

Întregul proces are loc într-o secvență care este naturală pentru organism și nu are efecte secundare. Acest mecanism este condus de substanțe vegetale specifice numite saponine. Ca stimulant de testosteron, Tribulus Terrestris ajută la îmbunătățirea proceselor anabolice în corpul - construirea de țesuturi noi. Pe lângă creșterea masei musculare, planta ajută la definirea densității musculare și a densității musculare, deoarece influențează și forțele musculare.

Tribulus Terrestris are, de asemenea, o serie de calități sănătoase și vindecătoare pentru organismul masculin. Tribulus Terrestris promovează libidoul și dorința sexuală, sporește rezistența sexuală, este folosit împotriva impotenței și a dezechilibrelor hormonale. Tribulus Terrestris are un efect pozitiv asupra spermogenezei, contribuind la producerea și calitatea fluidului seminal.

Tribulus Terrestris acționează complet pe corp, stimulând recuperarea acestuia. Alte efecte pozitive ale plantei sunt dormirea mai buna, metabolismul accelerat, adaptarea la situatii stresante, recuperarea completa dupa stresuri fizice severe.

Declarată de-a lungul deceniilor, Tribulus Terrestris este unul dintre principalele suplimente potrivite pentru sportivi profesioniști și amatori. Potrivit pentru combinarea în orice stivă de sport, Tribulus Terrestris vă garantează o creștere a masei musculare, a forței, a recuperării și a unei vieți sexuale pline. Nu mai trebuie să alegi între fier și partenerul tău. Și de ce nu amândoi ... cu capacitate maximă!

Instrucțiuni: luați 2-3 capsule zilnic înainte sau cu alimente. Luați capsulele individuale cel puțin o dată la 8 ore.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Tribulus Terrestris от PURE Nutrition USA

Tribulus Terrestris

Subcategorii: Terrestris Tribulus    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 200 Tableta, 200 Doze
16092 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
160.92 RON
141.77 RON