TESTO 4HD 1000 mg от Stacker

Stacker

TESTO 4HD 1000 mg

12345    4.1/5  (9 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Testosteronul Booster Ambalare: 120 Capsule, 40 Doze Vezi ingredientele
-15%   18920 RON
16082 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 13345

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acest sport este totul despre tine - culturism este un stil de viață, nu doar un hobby. Prin urmare, nu accepta orice fel de accelerator de testosteron; numai calitatea este destul de bun pentru tine. Aveti nevoie de un produs care este o clasă de restul; produs da o forță explozivă de testosteron liber.

Este ceea ce căutați?

Uscat, fizic musculos, o intensitate mai mare de formare, o agresiune neobosit și nemaiauzit de intensitate în timpul antrenamentului?

Dacă sunteți în căutarea doar că, TESTO-4HD este produsul pentru tine.

Beneficiile TESTO-4HD


     Stimulează testosteron la maxim valori realizabile în mod natural
      agresivitate crescută în timpul antrenamentului
      intensitate mai mare de formare
      mai multa putere, masa musculara mai
      pompe musculare fără precedent

TESTO-4HD conține elemente care influențează, cu cel mai mare procent posibil a substanței active nu doar Tribulus, dar cel mai mare procent posibil din extractul activ: 30% protodioscin.

TESTO-4HD conține tot ce aveți nevoie pentru a aduce productia de testosteron la cele mai înalte niveluri. Fiecare doză conține 10 componente puternice și testate clinic care lucrează în sinergie și să se asigure că receptorii androgeni sunt stimulate în mod continuu pentru a produce mai mult testosteron. Masculinitatea este subliniată în special, intensitatea antrenamentului, încrederea și formarea de agresiune. Acest lucru în sine este suficient, dar Stacker oferă, de asemenea, o masă drastică creștere musculare, pompa musculara si un fizic uimitor. Creșterea nivelului de testosteron si rezultate

De fiecare dată când luați TESTO-4HD, nivelurile de testosteron liber sunt în creștere. Acest produs este luat în doze mici, adică să ia trei capsule de două ori pe zi, pentru a ridica nivelul până la valoarea maximă realizabilă fără steroizi.

Între 5 și 10 zile (zilnic) utilizați Puteți simți efectele elementelor și modul în care nivelurile de testosteron sunt lent în creștere în fiecare zi. Ai mai multă energie și de voință extraordinară pentru a merge la sala de sport pentru a instrui serios. Între 10 și 20 de zile (zilnic) utilizează nivelul de testosteron continua sa creasca. Formarea a devenit mai extreme.

De ce este TESTO-4HD atât de mult mai puternic decât alte boostere de testosteron?

TESTO-4HD conține nu numai o formulă anabolică revoluționar și unic, dar este substanta naturala 100%. TESTO-4HD creste nivelul de testosteron liber în organism, având ca rezultat putere, masa și intensitatea antrenamentului a crescut
semnificativ.

Puteți ridica greutăți mai grele și mușchii încep să crească în mod egal. Ca urmare a unui corp uscat, venele devin treptat clare. Și asta e doar începutul! Începând cu vârsta de 3 săptămâni (utilizarea de zi cu zi) Acesta este al treilea pas. Acum mă întreb intensitatea scăzută de efort fizic la care te-ai oprit anterior. Depăși propriile lor obstacole.

Deplaseaza frontierelor sale, transformarea a început. mușchii sunt umflate, mai mari și mai solide. Puterea și vascularizație sunt la nivelul maxim al acestora. Sunteți în stare, nu ai experimentat niciodată înainte: aceasta este ceea ce face TESTO-4HD pentru tine, pentru că el este atât de faimos!

Dă corpul tau ceea ce el a vrut, accelerator de testosteron cel mai puternic si eficient produs vreodata - TESTO-4HD!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 30:49:34
  Creatine Monohydrate pentru diete
  OstroVit

  Creatine Monohydrate

  500 grame, 200 Doze
  4545 RON 2273 RON (-50%)
  Cumpara

  Creatine Monohydrate


  Categorii: Creatina
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 500 grame, 200 Doze

  OstroVit Creatine Monohydrate (Supreme pure) este un supliment de monohidrat creatină de o calitate superioară, cu un excelent nivel de micronizare. Creatina este un supliment cunoscut și folosit. Eficacitatea sa a fost confirmată de numeroase studii științifice. Aceasta va asigura o creștere mai bună a mușchilor, regenerarea eficientă și energia pentru antrenamente mai lungi, mai eficiente și mai...


Clienti mai cumpara si:

 • Muscle Transform

  Muscle Transform pentru diete
  21340 RON 18139 RON

  Muscle Transform


  Categorii: Stimulatoare testosteron
  Brand: Stacker
  Ambalare: 168 Capsule, 42 Doze

  Stacker2 musculare Transformarea este cel mai recent rapel designer de testosteron atât pentru începători cât și sportivilor avansați. Inovația și performanța sunt prioritatea principală Stacker2, așa cum reiese din nou prin introducerea musculare Transformare. Departamentul de cercetare al Stacker...
 • Whey Protein Deluxe

  Whey Protein Deluxe pentru diete
  17704 RON 14163 RON

  Whey Protein Deluxe


  Categorii: Proteine
  Brand: Swedish Supplements
  Ambalare: 1000 Grame, 30 Doze

  Protein Whey Deluxe este un complex de concentrat proteic din zer si proteine din zer izolat! Compus dintr-un spectru complet de aminoacizi, în scopul de a obține cea mai buna recuperare. ➡ Creșterea masei musculare ➡ Recuperare îmbunătățită ➡ Dizolvare imediată ➡ Continut ridicat de aminoacizi cu ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

TESTO 4HD 1000 mg от Stacker

TESTO 4HD 1000 mg

Subcategorii: Testosteronul Booster    Brand: Stacker    Ambalare: 120 Capsule, 40 Doze
18920 RON
16082 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
160.82 RON
151.33 RON