Animal Test от Universal Animal, Universal Nutrition

Universal Animal

Animal Test

12345    4.2/5  (76 Au votat)
36064 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 10039

DESCRIEREA PRODUSULUI

Cel mai bun hipertrofică legal, supliment de pro-testosteron!

Asocierea extractelor naturale potente într-o formulă unică, proprietate numit Animal Test.

Pro-androgenice, care este un ingredient din produs are o capacitate unică de a ridica nivelul de testosteron liber cu formule anti-estrogenice eficiente, care formează un efect anabolic în organism.

Tradus înseamnă: energie exploziva si masa musculara.


Cu ingredientele sale este primul de acest gen formula sa puternica. Pentru a obține cea mai bună prelucrare de testosteron, Animal Test folosind un anti-estrogenice incluzând antioxidanți Rans Reservatrol 3“, 5,7-trihidroxi-4'-methoxyflavone (Hesperetin) și Agaricus bisporus.

Acești compuși blochează circulația estrogen sau el însuși, care poate fi obținut dintr-o cantitate excesivă de testosteron.

Ultimul ingredient acid arahidonic (AA) (acid Arahidonova) crește sensibilitatea receptorilor androgeni la care întărește excitație musculară și induce o creștere a tăriei și dimensiune.

Toate acestea sunt ambalate într-un singur produs Animal Test - primul de acest gen care induce cresterea masei musculare și a nivelului de energie „explozie“.

indicatii: Ia-o din nou în fiecare zi, timp de 21 de zile. În zilele de antrenament, luați Paca cu masă de pre-antrenament. La primirea de testare pe animale crește aportul caloric zilnic precum și pe cele ale proteinei. Pentru un ciclu complet (42 de zile), cu Animal Test este nevoie de două pachete, apoi a recomandat pauza cu Animal M-Stak.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Animal M-Stak

  Animal M-Stak pentru diete
  21340 RON

  Animal M-Stak


  Categorii: Produse cu un discount maxim, Produse Hardcore
  Brand: Universal Animal
  Ambalare: 21 Coletul, 21 Doze

  Animal Stak: •creste nivelul de testosteron •stimuleaza secretia LH •creste masa musculara si energia •contine inhibitori de antiaromataza si blocanti de DHT(dihidrotestosteron) Esti un atlet perseverent si vrei sa-ti maximizezi performanta, forta si masa musculara. Acest supliment a fost concepu...
 • Animal Pak

  Animal Pak pentru diete
  18981 RON

  Animal Pak


  Categorii: Multivitamine, Produse cu un discount maxim
  Brand: Universal Animal
  Ambalare: 44 Coletul, 44 Doze

  Produsul Nr.1 in vanzari deja de 17 ani in toata lumea. Functioneaza. La inceput. La final. Intotdeauna. Natura, cu toate ingeniozitatea ei, a dezvoltat corpul uman ca o mașină de prezentarea finală. Doar Animal Pak are ceea de ce aveti nevoie! Mod de administrare: A se folosi numai de către sport...
 • Animal Stak

  Animal Stak pentru diete
  23862 RON

  Animal Stak


  Categorii: Stimulatoare testosteron, Produse Hardcore, Produse cu un discount maxim
  Brand: Universal Animal
  Ambalare: 21 Coletul, 21 Doze

  Din 1998. Animal Stak vânzări anabolizant produse N1. De ce? Pentru că funcționează. Să presupunem că sunteți un veteran în joc de fier care stie ce culturism. Dar acest lucru nu este vorba de cuvinte goale, dar rezultatele reale. Animal Stak vă oferă o beneficii unice anabolizanți. Acesta vă va pe...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Animal Test от Universal Animal, Universal Nutrition

Animal Test

36064 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
360.64 RON
317.72 RON