Natural Sterol Complex от Universal Nutrition

Universal Nutrition

Natural Sterol Complex

12345    3.3/5  (8 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Testosteronul Booster Ambalare: 90 Tableta, 15 Doze Vezi ingredientele
93 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 18878

DESCRIEREA PRODUSULUI

Natural Sterol Complex

-Stimulator al masei musculare
-Sterol anabolic natural
-Creste sinteza proteinelor
-Reduce catabolismul
-Creste masa musculara
-Scade acumularea grasimii
-Creste energia
-Scade durata de recuperare dupa antrenament

Steroizii administrati pe cale orala sau injectabila sunt derivati din testosteron, un hormon foarte anabolic. Acesti steroizi anabolici au fost sintetizati în trecut din steroli vegetali deoarece acestia prezinta similaritati chimice cu cei derivati din testosteron.

Culturistii au cautat mereu o alternativa naturala a steroizilor pentru ca acestia sunt ilegali, nu se elibereaza fara reteta si au multe efecte secundare. În urma cu mai bine de 10 ani, Natural Sterol Complex si-a facut aparitia pe scena suplimentelor alimentare pentru sportivi.
Natural Sterol Complex face parte din categoria suplimentelor alimentare, fiind un stimulator anabolic pe baza de steroli vegetali.

Vestile bune nu se termina aici. Formula Natural Sterol Complex este acum îmbunatatita si mult mai eficienta, comparativ cu vechea formula.
Natural Sterol Complex contine steroli vegetali naturali, un amestec de ierburi, de fitonutrienti, de acizi grasi esentiali, antioxidanti, detoxifianti si un amestec special conceput pentru a fi un supliment alimentar stimulator, cu rol in protejarea celulei musculare. Similari testosteronului, acesti steroli cresc masa musculara într-o perioada scurta de timp.

Natural Sterol Complex este un supliment alimentar unic, datorita acestor steroli vegetali care au efecte anabolice puternice asupra masei musculare. Sterolii din Natural Sterol Complex se leaga de receptorii de estrogen, asadar reduc posibilitatea conversiei în estrogen. Printre sterolii din formula acestui supliment se regasesc Fucosterol, Stigmasterol, ß-Sitosterol si Campesterol.
Natural Sterol Complex face parte din categoria suplimentelor alimentare, fiind un stimulator anabolic legal, ce nu contine substante interzise.

Natural Sterol Complex are capacitatea de a creste sinteza proteinelor, mareste nivelul energetic si capacitatea de a sustine un efort prelungit, forta, densitatea, fiind un stimulator al masei musculare. Atlfel spus, musculatura densa într-o perioada scurta de timp. În plus, are capacitatea de a stopa acumularea de colesterol în organism.
Natural Sterol Complex contine ingrediente naturale, ce va ajuta sa fiti mare si puternic, într-un interval de timp foarte scurt, fiind foarte apreciat in categoria suplimentelor alimentare.

Administrare: 6 tablete/zi, cate 2 tablete dupa fiecare masa. In zilele de antrenament: cate 2 tablete, cu 30 de minute intainte de antrenament si cate 2 tablete dupa cele 2 mese.
Atentie: Nu depasiti 6 tablete in 24 de ore!

Comentarii pentru acest produs

Kovaci Gabriel
Kovaci Gabriel
04 Iulie 2018

Stimuleaza si Acesta Testosteronul ?
Kovaci Gabriel
Kovaci Gabriel
04 Iulie 2018

Acest Medicament se poate administra adolescentilor de 15 ami daca ia doar de 2 ori 1 tableta pe zi ?
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Natural Sterol Complex от Universal Nutrition

Natural Sterol Complex

Subcategorii: Testosteronul Booster    Brand: Universal Nutrition    Ambalare: 90 Tableta, 15 Doze
93 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
93 RON
81.93 RON