PINK MAGIC Platinum от USP Labs

USP Labs

PINK MAGIC Platinum

12345    4.5/5  (118 Au votat)
Nu este disponibil!
No.: 10525

DESCRIEREA PRODUSULUI

Roz Magic Platinum este un produs excelent de a utiliza pentru creșterea masei musculare și creșterea libidoului la sportivii de sex masculin. Prin stimularea producției naturale de testosteron acest lucru va duce la o creștere a tăriei și agresiune în sala de sport. Precum și musculare noi, boostere de testosteron naturale, cum ar fi Pink Magic Platinum va ajuta la reducerea nivelului de grăsime corporală vă transporta prin reducerea cantității de estrogen (un promotor de stocare de grasime). Fiind un hormon sexual masculin, un singur efect pozitiv vă puteți aștepta la o unitate de sex elevat. Cu toate că acest lucru nu este extrem de important pentru obiectivele dvs. fizicul, cu siguranță, nu este ceva ce tu sau partenerul tau se va plânge.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 45:03:46
  Slender / Cellulite & Fat Burner / Ultimate Matrix pentru diete
  Dorian Yates Nutrition

  Slender / Cellulite & Fat Burner / Ultim...

  450 Grame, 30 Doze
  171 RON 8550 RON (-50%)
  Cumpara

  Slender / Cellulite & Fat Burner / Ultimate Matrix


  Categorii: Arzatoare de grasimi, Cosmetica, Sănătate și ton
  Brand: Dorian Yates Nutrition
  Ambalare: 450 Grame, 30 Doze

  Slender / Cellulite & Fat Burner / Ultimate Matrix– este un arzator de celulita si grasime este o formula puternica de ardere a grasimilor care contine MSM, L-carnitinа, bromelinа, acid hialuronic, vitamine, nutrienti esentiali, fibre vitale si 9 extracte botanice. Slender este conceput pentru a-ti contura corpul si pentru a-ti imbunatati eforturile de ardere anticelulitica si de grasime. Iti ...


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

PINK MAGIC Platinum от USP Labs

PINK MAGIC Platinum

Subcategorii: Stimulatoare pentru sinteza proteinelor, Testosteronul Booster    Brand: USP Labs    Ambalare: 120 Capsule
Nu este disponibil!