Bulgarian Tribulus от VemoHerb

VemoHerb

Bulgarian Tribulus

12345    4.1/5  (19 Au votat)
Categorii: Stimulatoare testosteron Subcategorii: Terrestris Tribulus Ambalare: 90 Capsule, 45 Doze Vezi ingredientele
8609 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 15164

DESCRIEREA PRODUSULUI

Vemo-Herb Tribulus - supliment nutritiv pe bază de extract uscat de Tribulus Terrestris bulgar conținând 60% FS identificate ca protodioscin.

Compușii steroizi sunt substanțe active, care stimulează producerea de hormoni sexuali afectează sistemul nervos central și sunt definite ca fiind componente active cu caracter anabolic. Crește conținutul de testosteron din corpul masculului, reglează echilibrul hormonal, fără a schimba mecanismul său funcțional, pentru a îmbunătăți activitatea prostatei și a minimiza riscul formării de dihidrotestosteron.

Vemo-Herb ® Tribulus se referă la produsele vegetale ne-hormonale și luate pentru a crește potența sexuală, stimuleaza producerea naturala de testosteron și menține gama optimă a nivelului de cortizol și estradiol în organism.

Supliment alimentar Vemo-Herb ® Tribulus este deosebit adecvat pentru sportivi în termen, dupa traume fizice sau de sănătate. Acest lucru stabilește direcția pentru utilizare la sportivi și oameni care practică sănătatea și starea de bine.

Compoziția per capsulă: 200,0 mg extract uscat de Tribulus terrestris bulgar conținând 60% FS identificat ca protodioscin și 4,0 mg stearat de magneziu.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Bulgarian Tribulus от VemoHerb

Bulgarian Tribulus

Subcategorii: Terrestris Tribulus    Brand: VemoHerb    Ambalare: 90 Capsule, 45 Doze
8609 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
86.09 RON
75.85 RON