Sesame Butter от OstroVit

OstroVit

Sesame Butter

12345    5/5  (51 Au votat)
Categorii: Uleiurile de unt Subcategorii: susan-tahini Ambalare: 500 Grame, 50 Doze Vezi ingredientele
34 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 32374

DESCRIEREA PRODUSULUI

Delicioase, unt de arahide sănătoase cu adaos de semințe de susan. Te intrebi de ce a fost decis sa adaugi doar susan? Scopul a fost unul - pentru a sparge aroma tradițională, ceea ce a dus la un rezultat excelent! În plus, trebuie subliniat faptul că acesta este un supliment alimentar și sănătos al dietei.

100% PEANUT BUTTER + SESAME este un produs pregătit pentru cei care evită sau limitează aportul lor de zahăr și sare în dieta lor. Nutrat aroma de unt se potrivește perfect cu topping-uri atât dulce și sărate. O senzație de gust de neuitat oferă o combinație de arahide cu semințe de susan. Produs suplimentar de susan produs îmbogățit în fibre, fier, vitamine și minerale.

100% PEANUT BUTTER + SESAME conține acizi grași valoroși, recomandați în special persoanelor care au grijă de subțire și de sportivi. Untul de arahide a fost mult timp considerat a fi o mare varietate în dieta unui atlet al cărui aromă caracteristică adaugă cuvintele multor feluri de mâncare sănătoase! Dacă nu ați avut nici o șansă să încercați acest produs și planificați să vă reglați meniul - aveți ocazia de a prinde din urmă.

Produsul nu conține conservanți, vopsele și ulei de palmier. Produsul nu conține zahăr și sare adăugat.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Sesame Butter от OstroVit

Sesame Butter

Categorii: Uleiurile de unt
Subcategorii: susan-tahini    Brand: OstroVit    Ambalare: 500 Grame, 50 Doze
34 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
34 RON
29.95 RON