Vitamin C 1000 mg with Rose Hips Extract от FA Nutrition

FA Nutrition

Vitamin C 1000 mg with Rose Hips Extract

12345    4.9/5  (75 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina C Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
5229 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 18381

DESCRIEREA PRODUSULUI

[B] Vitamina C 1000 mg cu Rose Hips Extract [/ b] Este de îngrijire produs ne COMBINA una Cele mai Importante Dintre vitamin pentru organismul uman - [b] C Vitamina [/ b] si antioxidanti puternici suplimentari.

➡ Doza de 1000 mg puternica Intr-o capsulă;
➡ antioxidant puternic;
➡ Stimuleaza imunitar SISTEMUL;
➡ Sanatoasa Promoveaza pielea Si a articulațiilor;
➡ Cu măcieșe ȘI citrice, cu adaus de bioflavonoide;

[B] Vitamina C 1000 [/ b] mg cu măceșe Extract Este o solutie DIN APA multivitamine solubile, îngrijire pentru Este esențială Corpul uman. O de vitamina C deficienta crasnii REduceți la pete pe piele, Oboseala, de Lipsa Putere, sistem imunitar dală, FRECVENTE reacții alergice si altele.
Vitamina C 1000 mg cu Rose Hips Extract Este mai UNUL Dintre CEI puternici antioxidanti din Natura si Este complet pentru organismul uman inofensiv. Pentru CĂ Este solubila APA, C Vitamina, Nu se acumulează în organismul ȘI Nu ne Prezinta Nici de risc intoxicație.

Vitamina C, 1000 mg cu măceșe Extract Este stimulator al ONU imun puternic, în plus de o Față acționa preventiv, Este deosebit de Eficient Impotriva unor boli. C Vitamina Este recomandat in principal pentru si raceala gripa.

Vitamina C 1000 mg cu Rose Hips Extract acesta Este elementul de important pentru onu colagenul si construirea tesutului sunt anti-efect ne USOR inflamator. Dupa Primirea produselor pentru articulații ȘI cartilaj, SAU par, piele si unghii de Vitamina C aportul recomandat, deoarece sporește cum Efectul ar altor Ingrediente fi glucozamina, acidul hialuronic, prolină si altele.
Toate acestea fac ca [b] Vitamina C 1000 [/ b] mg cu Rose Hips Extract sa uf onu produs cu o unic mare de vitamina Doza C, Dar figuranti îngrijire au drept bard de un Spori Efectul. La formula se ALTI doi antioxidanți Add puternici, cum ar fi de crescut si bioflavonoide citrice solduri. In plus, AJUTA ELE, de asemenea, imunitar SISTEMUL, ELE îmbunătățesc, de asemenea, absorbția ȘI sporirea activității unui antioxidant C. vitaminei

[B] de Utilizare Indicatii: [/ b] Vitamina C 1000 mg cu Rose Hips Extract crasnii fi acesta LUAT version momentul al zilei Orice, Indiferent DACA Este Vorba de alimente Sau Nu.
Pentru profilactica: 1000 mg pe zi.
Pe de Timp gripa Sau raceala: de 3 ori pe zi 1000 mg pe tot parcursul administram zilei.
Inflamație a articulațiilor: de 2 ori pe zi 1000 mg dimineața ȘI seara.

Pentru diminuarea cortizolului ridicat (de hormon Stres), la 5000-6000 mg pe zi, Dar cu supravegherea de obligatorie medic onu Către.
Fii mai sănătos ȘI mai tonifiat! FA Cumpara Nutriție Vitamina C 1000 mg cu extract de măceșe acum Doar!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 02:33:20
  Vitamin D3 4000 IU / Exp Date: 31.01.2021 pentru diete
  Swedish Supplements

  Vitamin D3 4000 IU / Exp Date: 31.01.2021

  90 Capsule, 90 Doze
  5707 RON 2854 RON (-50%)
  Cumpara

  Vitamin D3 4000 IU / Exp Date: 31.01.2021


  Categorii: Vitamine
  Brand: Swedish Supplements
  Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze

  Vitamina D este o vitamină, care conține: ulei de pește, ouă și ficat. O deficiență de aceasta în copilărie duce la rahitism boala (curbura oaselor și a membrelor). Două forme ale sale majore sunt D2 și D3. Solubilă în grăsimi. Există o ipoteză (în continuare cercetare), că absența continuă a vitaminei D în organism poate duce la cancer. Deficienta de vitamina D duce la absorbție redusă de calci...


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Vitamin C 1000 mg with Rose Hips Extract от FA Nutrition

Vitamin C 1000 mg with Rose Hips Extract

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina C    Brand: FA Nutrition    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
5229 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
52.29 RON
46.07 RON