Biotin 500 mcg от Haya Labs

Haya Labs

Biotin 500 mcg

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina B Ambalare: 60 Capsule Vezi ingredientele
-10%   4201 RON
3781 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 15734

DESCRIEREA PRODUSULUI

Biotina face parte din grupul de vitamine B, deși nu este o vitamină. Este o coenzimă, care acționează în combinație cu vitamine. Biotina devine numele său de BIOS-ul cuvântul grecesc, care înseamnă "viață" și a fost izolat în 1936, pentru prima dată. Este necesar pentru metabolismul grăsimilor, carbohidraților și proteinelor. Ca o coenzima este implicat în mai multe procese și este utilizat de fiecare celula din organism. Biotina este implicată în metabolismul energetic și joacă un rol major în utilizarea glucozei. Este esențial pentru creșterea celulară și replicarea și permite formarea și menținerea structurilor chimice ale keratina (proteina principală gasite in par si unghii). Biotina este solubil în apă; orice exces este eliminată prin urină.

Biotina se gaseste in diverse alimente, inclusiv ficat, conopidă, somon, morcovi, banane, făină de soia, cereale și drojdie. conținutul de biotină a alimentelor este redusă prin fierbere și de conservare.

O pastila pe zi inainte sau dupa masa .

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Biotin 500 mcg от Haya Labs

Biotin 500 mcg

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina B    Brand: Haya Labs    Ambalare: 60 Capsule
4201 RON
3781 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
37.81 RON
35.58 RON