Folic Acid 800 mcg от Haya Labs

Haya Labs

Folic Acid 800 mcg

12345    4.3/5  (3 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina B Ambalare: 250 Tableta Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 15770

DESCRIEREA PRODUSULUI


Acidul folic face parte dintr-un grup de vitamine B solubile. De asemenea, este cunoscut sub numele de acid folic. Numele provine de la cuvântul latin folium - frunza si a fost descoperit pentru prima data in 40 de ani extrase din spanac. Ar trebui să fie reînnoită în fiecare zi, deoarece organismul nu o stochează pentru o lungă perioadă de timp. Acidul folic este foarte important pentru femeile de vârstă fertilă, ca un nivel scazut poate duce la consecințe grave pentru făt, cum ar fi spina bifida. Nivelurile scazute de acid folic sunt asociate cu un risc crescut de boli de inima ca urmare a homocisteinei crescute. deficitul de acid folic este cea mai frecventa deficienta a unei anumite vitamine din lume. Jumătate din valoarea sa în alimente se pierde din cauza gătitului, prelucrarea sau depozitarea pe termen scurt, de aceea este foarte recomandat ca supliment de acid folic.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Folic Acid 800 mcg от Haya Labs

Folic Acid 800 mcg

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina B    Brand: Haya Labs    Ambalare: 250 Tableta
Nu este disponibil!