Hair, Skin, and Nails от Haya Labs

Haya Labs

Hair, Skin, and Nails

12345    4.2/5  (9 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Ingrijirea parului, Vitamine pentru par, pielea și unghii Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
-10%   53 RON
4770 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 15780

DESCRIEREA PRODUSULUI


Sprijin pentru un par sanatos, pielea si unghii! Combină 20 de nutrienți care promovează creșterea și menținerea părului și unghiilor, precum și aspectul pielii sănătoase.


Ce este Haya LABS părul, pielea și unghiile?

Haya LABS par, piele si unghii este un, supliment nutritiv avansat-o de-un fel care combină un număr de vitamine cheie, minerale si substante nutritive pentru a sprijini sanatatea parului si cresterea unghiilor si aspectul pielii.
Ideal atât pentru femei și bărbați, această formulă lucrează pentru a hrăni și de a proteja parul, pielea si unghiile din interior pentru creștere și rezistență sporită.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Hair, Skin, and Nails от Haya Labs

Hair, Skin, and Nails

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Ingrijirea parului, Vitamine pentru par, pielea și unghii    Brand: Haya Labs    Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
53 RON
4770 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
47.7 RON
44.89 RON