B-Right ( B-Complex) от Jarrow Formulas

B-Right ( B-Complex)

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina B Brand: Jarrow Formulas Ambalare: 100 Capsule, 100 Doze Vezi ingredientele
14760 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 21135
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Aproape toată lumea poate beneficia de pe urma acestei strategii cuprinzătoare și completă B-complex Jarrow.

Vitaminele B sunt importante pentru multe funcții în organism, inclusiv producerea de energie, functia imunitar si modularea stresului. Formula este ideal pentru sportivii care au nevoi mai mari de vitamine sau persoane expuse la stres permanent. Un aport excesiv de alcool poate epuiza de asemenea magazine ale corpului de vitamine B, in special B1.

Metil folat ((6S) -5 methyltetrahydrofolate sau (6S) -5-MTHF) este - forma biologic activă a acidului folic. Formula brevetata QUATREFOLIC ® este o 4-a generație în dezvoltarea folatului - aprovizionare, cu șapte - ori biodisponibilitate mai mare de acid folic.

Methylcobalamin este absorbit, păstrate și utilizate mult mai bine în organism decât alte forme de vitamina B12. Methylcobalamin și Niacinamida susțin sănătatea creierului și a țesutului nervos.

Pantetina este un derivat de vitamina B5 și este un precursor al coenzimei A (CoA), care este asociat cu metabolismul oxidativ.

Piridoxal 5-fosfat
(P-5-P) este mai potrivită pentru nevoile formei coenzima organismului de vitamina B6 este necesara pentru metabolismul proteinelor si aminoacizi.

Doza recomandată: 1 capsulă pe zi, cu o masă sau ca regia de către dumneavoastră personal medical calificat.

Atentie: Acest produs conține vitamina B3 (niacina), ceea ce poate duce la efectul de „culoare niacina“, mai ales atunci când este administrat pe stomacul gol. Simptomele sunt tranzitorii care durează aproximativ o jumătate de oră - și pot include senzație de arsură, furnicături, mâncărime și roșeață a pielii. Dacă reacțiile severe iau mai multă apă și întrerupeți utilizarea.

Notă: Dacă aveți o afecțiune medicală, sunt însărcinate, care alăptează, încercarea de a concepe, cu vârsta mai mică de 18 g tine sau de a lua medicamente, consultați medicul înainte de a utiliza acest produs.

Alte ingrediente: stearat de magneziu (sursă vegetală), celuloză și dioxid de siliciu. Capsula constă din dioxid de titan și hidroxipropilmetilceluloză pentru culoare

Nu conține: grâu, gluten, soia, produse lactate, ouă, pește / crustacee, alune sau nuci copac.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

B-Right ( B-Complex) от Jarrow Formulas

B-Right ( B-Complex)

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina B    Brand: Jarrow Formulas    Ambalare: 100 Capsule, 100 Doze
14760 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
147.6 RON
130.04 RON