100% Vitamin C от OstroVit

OstroVit

100% Vitamin C

12345    4.9/5  (73 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina C Ambalare: 500 Grame, 500 Doze Vezi ingredientele
-40%   6539 RON
3923 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 31483

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina C este un preparat sub formă de pulbere care conține numai vitamina C. Este un plus ideal pentru sucuri, băuturi, cocktailuri, apă etc. Vitamina C este una dintre cele mai importante, deoarece are un impact imens asupra funcționării corecte a organismului. Datorită proprietăților sale puternice antioxidante, aceasta ajută la lupta împotriva radicalilor liberi și, prin urmare, întârzie procesul de îmbătrânire al organismului. Participă la sinteza proteinelor noi de colagen, care are o mare importanță pentru rata de regenerare a sistemului articulației și mișcării. De asemenea, are un efect pozitiv asupra vindecării rănilor. Vitamina C sigilează și consolidează vasele de sânge, ceea ce împiedică formarea ușoară a vânătăilor, sângerării sau sângerării gingiilor. De asemenea, inhibă oxidarea colesterolului LDL, ceea ce reduce riscul de leziuni aterosclerotice.

Furnizarea adecvată de vitamina C este deosebit de importantă pentru persoanele fizice active, deoarece cererea corpurilor lor crește proporțional cu efortul pe care corpul îl supune în fiecare zi!


INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:
Adăugați 1 g (1/10 scoops) în 100-150 ml de apă sau suc. Nu vărsați apă fierbinte.

CONSUMUL RECOMANDAT:
Se recomandă consumarea unei porții pe zi, de preferință în timpul unei mese.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

100% Vitamin C от OstroVit

100% Vitamin C

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina C    Brand: OstroVit    Ambalare: 500 Grame, 500 Doze
6539 RON
3923 RON