100% Vitamin C от OstroVit

OstroVit

100% Vitamin C

12345    4.9/5  (73 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina C Ambalare: 1000 Grame, 1000 Doze Vezi ingredientele
-40%   10605 RON
6363 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 31484

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina C este un preparat sub formă de pulbere care conține numai vitamina C. Este un plus ideal pentru sucuri, băuturi, cocktailuri, apă etc. Vitamina C este una dintre cele mai importante, deoarece are un impact imens asupra funcționării corecte a organismului. Datorită proprietăților sale puternice antioxidante, aceasta ajută la lupta împotriva radicalilor liberi și, prin urmare, întârzie procesul de îmbătrânire al organismului. Participă la sinteza proteinelor noi de colagen, care are o mare importanță pentru rata de regenerare a sistemului articulației și mișcării. De asemenea, are un efect pozitiv asupra vindecării rănilor. Vitamina C sigilează și consolidează vasele de sânge, ceea ce împiedică formarea ușoară a vânătăilor, sângerării sau sângerării gingiilor. De asemenea, inhibă oxidarea colesterolului LDL, ceea ce reduce riscul de leziuni aterosclerotice.

Furnizarea adecvată de vitamina C este deosebit de importantă pentru persoanele fizice active, deoarece cererea corpurilor lor crește proporțional cu efortul pe care corpul îl supune în fiecare zi!


INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:
Adăugați 1 g (1/10 scoops) în 100-150 ml de apă sau suc. Nu vărsați apă fierbinte.

CONSUMUL RECOMANDAT:
Se recomandă consumarea unei porții pe zi, de preferință în timpul unei mese.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • VITAMIN D3 5000

  VITAMIN D3 5000 pentru diete
  72 RON 4320 RON

  VITAMIN D3 5000


  Categorii: Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 250 Softgels, 250 Doze

  OstroVit Vitamina D3 5000 este preparatul de cea mai înaltă calitate, încapsulat într-o formă de gel moale foarte absorbit. Produsul este recomandat ca supliment zilnic al dietei și mai ales ca un element important al deficienței principale a necesarului biologic pentru organismul de vitamina D3, su...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

100% Vitamin C от OstroVit

100% Vitamin C

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina C    Brand: OstroVit    Ambalare: 1000 Grame, 1000 Doze
10605 RON
6363 RON