Aqua Kick / Advanced Hydration with ADEK / Vitamin A + D + E + K от OstroVit

OstroVit

Aqua Kick / Advanced Hydration with ADEK / Vitamin A + D + E + K

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina A, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina K Ambalare: 10 Grame, 1 Doza Vezi ingredientele
-40%   239 RON
143 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38277

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Aqua Kick ADEK 10 g

OstroVit Aqua Kick ADEK este un supliment alimentar modern sub formă de plic pe care îl puteți folosi pentru a vă furniza organismului o cantitate zilnică necesară de vitamine liposolubile. Complexul ADEK, adică vitamina A, D, E și K, asigură o influență cuprinzătoare, iar deficiența sa poate fi sesizată în întregul organism. Dacă sunteți în căutarea unui supliment alimentar ușor de utilizat destinat să vă îngrijiți sănătatea, încercați plicurile noastre Aqua Kick.

De ce să utilizați OstroVit Aqua Kick ADEK?

Suplimentul alimentar OstroVit Aqua Kick ADEK conține o serie de vitamine liposolubile necesare pentru buna funcționare a organismului dumneavoastră. Deficiența lor, în special deficitul de vitamina D, este o problemă obișnuită cu care mulți oameni trebuie să se confrunte. Imunitate mai mică, coșuri, crampe neașteptate sau coagulare neregulată a sângelui sunt doar câteva dintre afecțiunile care decurg din lipsa de ADEK.

Dacă doriți să vă susțineți complet organismul, îmbogățiți-vă dieta zilnică cu supliment complex ADEK. Alegeți pliculete Aqua Kick dacă doriți:

     susțineți-vă sistemul imunologic
     bucurați-vă de o piele sănătoasă și strălucitoare
     au oase si dinti sanatosi
     mențineți vederea corectă
     asigurați-vă organismul împotriva îmbătrânirii

Proprietățile suplimentului

O suplimentare adecvată de vitamina A, D, E și K poate fi problematică pentru mulți oameni. Înghițirea câtorva pastile la un moment dat, de preferință în timp ce luați o masă bogată în grăsimi, nu este doar neplăcută, ci și problematică, mai ales atunci când sunteți mereu în mișcare. Pentru a satisface nevoile persoanelor active, am dezvoltat o plicuri speciale solubile în apă pe care le puteți folosi oricând.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

SET DE 4 VITAMINE - Plicurile Aqua Kick conțin până la 4 vitamine diferite. În acest fel, un supliment poate înlocui câteva produse.
IMPACT COMPRENSIV - Dacă este utilizat în mod regulat, OstroVit Aqua Kick ADEK vă va ajuta să vă sporiți imunitatea, să vă îmbunătățiți starea pielii și a părului, iar fântânile vă întăresc oasele.
FORMULĂ MANUALĂ - Tot ce trebuie să faceți este să amestecați conținutul plicului cu o sticlă de apă și să beți ori de câte ori doriți.
GUST PLACUT - După rezolvarea conținutului de plic în apă, obțineți o băutură gustoasă cu aromă de portocală. Este o ofertă excelentă pentru toți cei care nu preferă apa pură.
Ingrediente active ale OstroVit Aqua Kick ADEK
Plicurile OstroVit Aqua Kick ADEK conțin patru vitamine solubile și fiecare dintre ele îndeplinește roluri specifice:

Vitamina A - Vă permite să vă mențineți pielea sănătoasă, precum și întărește și stimulează creșterea unghiilor. Sporește imunitatea organismului și asigură vederea corectă.
Vitamina D - Sprijină sistemul imunologic în lupta împotriva bolilor. Îmbunătățește absorbția calciului, favorizând astfel starea oaselor și a dinților.
Vitamina E - Protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Susține vederea și asigură celulele roșii din sânge.
Vitamina K - Garantează o coagulare mai bună a sângelui, astfel rănile se pot vindeca mai repede. Absorbția vitaminei D este, de asemenea, crescută.

Utilizare sugerată

Se amestecă conținutul plicului în 1,5 l de apă. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Aqua Kick / Advanced Hydration with ADEK / Vitamin A + D + E + K от OstroVit

Aqua Kick / Advanced Hydration with ADEK / Vitamin A + D + E + K

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina A, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina K    Brand: OstroVit    Ambalare: 10 Grame, 1 Doza
239 RON
143 RON