Methyl B-Complex Liquid Drops от OstroVit

OstroVit

Methyl B-Complex Liquid Drops

12345    5/5  (5 Au votat)
Ambalare: 30 ml, 66 Doze
Vezi ingredientele
-30%   3041 RON
2129 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 42624

DESCRIEREA PRODUSULUI

Picături OstroVit Pharma Methyl B-Complex

Picăturile OstroVit Pharma Methyl B-Complex este suplimentul alimentar de cea mai înaltă calitate sub formă de picături orale, care conține un complex din cele mai bine absorbite forme de vitamine B. OstroVit Pharma este o linie care pune în primul rând calitatea materiilor prime, diligența farmaceutică a producției și toate componentele datorită cărora este creat suplimentul. OstroVit Pharma sunt suplimente absolut de elită pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

     66 de portii in pachet
     Conținut ridicat de vitamine B
     10 picături reprezintă 1 porție de supliment alimentar
     Suplimentul este sub formă de picături orale convenabile.

Alegeți OstroVit Pharma Methyl B-Complex în picături dacă:

     cauți un complex de vitamine B într-un singur preparat
     vrei să ai grijă de imunitatea și sănătatea organismului
     nu-ți plac suplimentele cu pastile

Proprietățile ingredientelor conținute în OstroVit Pharma Methyl B-Complex:

     SUPORT MULTI-DIRECȚIONAL CORP - Vitaminele B afectează, printre altele, activitatea sistemului nervos, cardiovascular, precum și metabolismul și gestionarea energiei în organism.
     INGREDIENTE SELECTATE CORRECT - complet suplimentate cu cele mai bune vitamine B absorbabile - până la 8 ingrediente active.
     Sprijinirea imunității - nivelul adecvat de vitamine B joacă un rol important în susținerea imunității.
     APLICARE Ușoară - suplimentul nostru alimentar în picături nu necesită sorbire. Îl poți lua în orice moment al zilei!
     PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ - 30 ml de picături sunt suficiente pentru două luni de suplimentare.

OstroVit Pharma Methyl B-Complex - Un complex de vitamine B
Tiamina (vitamina B1) – contribuie la mentinerea metabolismului energetic corespunzator si ajuta la buna functionare a sistemului nervos. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate, precum și la buna funcționare a inimii.

Riboflavina (vitamina B2) - contribuie la mentinerea metabolismului energetic corespunzator, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. În plus, această vitamină ajută la menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase și a celulelor roșii din sânge. În plus, ajută la menținerea pielii sănătoase și contribuie la reducerea oboselii și oboselii.

Niacina (vitamina B3) – similar vitaminei B1, contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat și, de asemenea, ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate. Ca și riboflavina, niacina ajută la menținerea pielii sănătoase și ajută la reducerea oboselii și oboselii.

Acid pantotenic (vitamina B5) - Acidul pantotenic contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat, precum și la sinteza și metabolismul corespunzătoare a hormonilor steroizi, vitaminei D și a unor neurotransmițători. În plus, contribuie la reducerea oboselii și a oboselii și ajută la menținerea performanței mentale la nivelul corect.

Biotina (vitamina B7) – contribuie la mentinerea metabolismului energetic corespunzator, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. În plus, contribuie la menținerea metabolismului adecvat al macronutrienților. Biotina ajută la menținerea sănătății pielii și părului și ajută la menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase.

Acid folic (vitamina B9 - acid levomefolic) - formă activă a acidului folic L-metilfolat de calciu - 5-MTHF contribuie la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii (inclusiv în stadiul incipient), participă la procesul de diviziune celulară, ajută la producerea corectă a sângelui și menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei. 5-MTHF nu este sintetizat de organism, de aceea trebuie asigurat cu alimente sau suplimente.

Vitamina B12 (Methylcobalamin) - metilcobalamina este cea mai absorbabilă formă a vitaminei B12. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea metabolismului corect al homocisteinei. Această vitamină joacă un rol în procesul de diviziune celulară.

Vitamina B6 - sub formă de p-5-p, adică piridoxal 5-fosfat. Este cea mai bună formă biodisponibilă de vitamina B6 pentru corpul nostru. Îndeplinește și susține multe funcții fiziologice și este crucială pentru buna funcționare a tuturor organelor din corpul nostru.

Scutura bine inainte de folosire. Se măsoară 10 picături pe linguriță sau se dizolvă în lichid la temperatura camerei (apă, ceai, suc). Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Methyl B-Complex Liquid Drops от OstroVit

OstroVit

Methyl B-Complex Liquid Drops

Ambalare: 30 ml, 66 Doze
3041 RON
2129 RON