Stack-uri Toate categoriile
MG + B6 Effervescent от Ostrovit

MG + B6 Effervescent

12345    1/5  (1 Au votat)
Categorii: Minerale, Vitamine Subcategorii: Magneziu, Vitamina B Brand: Ostrovit Ambalare: 20 Tablete efervescente, 20 Doze Vezi ingredientele
960 RON  12 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 32380
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Mg + B6 este un supliment alimentar care conține citrat de magneziu, care este o sursă de magneziu de cea mai bună calitate. În plus, produsul a fost îmbogățit cu vitamina B6.

Magneziul ajută la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic și ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși. Acesta joacă un rol în procesul de diviziune celulară, precum și ajută la sinteza adecvată a proteinei.

Vitamina B6 ajută la sinteza adecvată a cisteinei și la menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și glicogenului și contribuie la reglarea activității hormonale.

Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, aceste ingrediente contribuie la reducerea oboselii și a oboselii și ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Supliment destinat adulților care sunt activi fizic, în special sportivilor. Produsul este recomandat în perioadele de efort sporit.

Avantajele produsului ⤵

Magneziul și vitamina B6 ajută la buna funcționare a sistemului nervos,
Magneziul și vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și a oboselii,
Magneziu sub formă de citrat de magneziu.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Minerale

MG + B6 Effervescent от Ostrovit

MG + B6 Effervescent

Categorii: Minerale, Vitamine
Subcategorii: Magneziu, Vitamina B    Brand: Ostrovit    Ambalare: 20 Tablete efervescente, 20 Doze
12 RON
960 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
9.6 RON
9.03 RON